پانداااااااااااااااا مدیر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 3300 عنوان حس ششمی جان بیا 😍😍😍😍😍🌸 | مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 189 پست کسی هست؟ میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔 1400/05/27 | 02:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
654negin عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 6632 عزیزمی 💋💋💋 حست بهم چیهمیتون ادد بیهوشی جراح رینو در اینده بشم در کنار کار ثابت دولتیم؟
setaareee عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 239 بین خودم واست یه شوهر پیدا می کنم این ادم برنمیگرده و اگرم ۱ درصد برگشت تو عین کن ... خدا چی خدا بخواد همون میشهخصوصیات ظاهرمم کاملا اشتباه گفتی ولی بازم مرسی وقت گزاشتیولی مطمعنم برمیگرده دوست عزیز شمام بهتره انقد دیگرانو ناامید نکنی بدون اینک چیزی از زندگیشون بفهمی کار خوبی نیس 😉
setaareee عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 239 بین خودم واست یه شوهر پیدا می کنم این ادم برنمیگرده و اگرم ۱ درصد برگشت تو عین کن ... ممنون از اینک وقت گذاشتی 🙏
تنها_عشق_حقیقت_دارد عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7174 خدا چی خدا بخواد همون میشه خصوصیات ظاهرمم کاملا اشتباه گفتی ولی بازم مرسی وقت گزاشتی ولی مطمعنم بر ... شما چرا یه فان رو انقدر جدی گرفتی؟ناامید شدی؟ خب پس چرا اومدی و پرسیدی، نه یه بار و دوبار، اقلا ۱۰ بار پرسیدی؟اگه برگشت به منم پیام بده، دوست دارم بدونم چی میشه اینده ات با ایشون وزن شروع: ۶۳.۶۰۰ وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰ وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
تنها_عشق_حقیقت_دارد عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7174 حست بهم چیه میتون ادد بیهوشی جراح رینو در اینده بشم در کنار کار ثابت دولتیم؟ بله عزیزم وزن شروع: ۶۳.۶۰۰ وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰ وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
setaareee عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 239 شما چرا یه فان رو انقدر جدی گرفتی؟ ناامید شدی؟ خب پس چرا اومدی و پرسیدی، نه یه بار و دوبار، اقلا ۱۰ ... خب من خیلی دوسش دارم وگرن ده بار نمیپرسیدم ولی خب حرفات کمی اذیتم کرد نمیدونم چرا شاید دلت نمیخاس الکی منتظر باشم از روی محبت گفتی ب نظرمباش اگ برگشت پیام میدم 😄
تنها_عشق_حقیقت_دارد عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7174 خب من خیلی دوسش دارم وگرن ده بار نمیپرسیدم ولی خب حرفات کمی اذیتم کرد نمیدونم چرا شاید دلت نمیخاس ال ... بیشتر از همه واست زمان گذاشتم، اخرشم اینطوری میگیخب چرا میپرسیطرف عملا باید با علم غیب حدس بزنه و اخرشم توهیندرس خوبی شد واسم دیگه تو این تاپیکا نیامبرگشت وموند تگم کن وزن شروع: ۶۳.۶۰۰ وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰ وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
setaareee عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 239 بیشتر از همه واست زمان گذاشتم، اخرشم اینطوری میگی خب چرا میپرسی طرف عملا باید با علم غیب حدس بزنه ... مرسی از وقتی گزاشتی ولی من کلی گفتم ک همه چی دست خداسولی جانم توی این تاپیکا نیا واقعا منم دیگ نمیرم جای خوبی نیس😑باش تگت میکنم💎
دخترترشییده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 761 ببین به خاطر همسرت درگیر مشکلاتی میشید و تو نباید خیلی سرزنشش کنی، یه سری اتفاقات غیرمنتظره و پشت هم ... خواهر اسمم شهربانو میتونی بگی کی شوهر میکنم؟ لطفا بگو دعا کن زودتر شوهر کنم
toutfarangiiii عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 761 بذار با خودش خلوت کنه بهش پیام نده اصلا همون رفتار عادیتو داشته باش، حتی توفضای مجازی، اگه یه پست ... باشه مرسی عزیز💕💕