2777
2789
بین خودم واست یه شوهر پیدا می کنم     این ادم برنمیگرده و اگرم ۱ درصد برگشت تو عین کن ...

خدا چی خدا بخواد همون میشه

خصوصیات ظاهرمم کاملا اشتباه گفتی ولی بازم مرسی وقت گزاشتی

ولی مطمعنم برمیگرده دوست عزیز شمام بهتره انقد دیگرانو ناامید نکنی بدون اینک چیزی از زندگیشون بفهمی کار خوبی نیس 😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا چی خدا بخواد همون میشه خصوصیات ظاهرمم کاملا اشتباه گفتی ولی بازم مرسی وقت گزاشتی ولی مطمعنم بر ...

شما چرا یه فان رو انقدر جدی گرفتی؟

ناامید شدی؟ خب پس چرا اومدی و پرسیدی، نه یه بار و دوبار، اقلا ۱۰ بار پرسیدی؟

اگه برگشت به منم پیام بده، دوست دارم بدونم چی میشه اینده ات با ایشون

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
حست بهم چیه میتون ادد بیهوشی جراح رینو در اینده بشم در کنار کار ثابت دولتیم؟

بله عزیزم

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
شما چرا یه فان رو انقدر جدی گرفتی؟ ناامید شدی؟ خب پس چرا اومدی و پرسیدی، نه یه بار و دوبار، اقلا ۱۰ ...

خب من خیلی دوسش دارم وگرن ده بار نمیپرسیدم ولی خب حرفات کمی اذیتم کرد نمیدونم چرا شاید دلت نمیخاس الکی منتظر باشم از روی محبت گفتی ب نظرم

باش اگ برگشت پیام میدم 😄

خب من خیلی دوسش دارم وگرن ده بار نمیپرسیدم ولی خب حرفات کمی اذیتم کرد نمیدونم چرا شاید دلت نمیخاس ال ...

بیشتر از همه واست زمان گذاشتم، اخرشم اینطوری میگی

خب چرا میپرسی

طرف عملا باید با علم غیب حدس بزنه و اخرشم توهین

درس خوبی شد واسم دیگه تو این تاپیکا نیام

برگشت وموند تگم کن

بیشتر از همه واست زمان گذاشتم، اخرشم اینطوری میگی خب چرا میپرسی طرف عملا باید با علم غیب حدس بزنه ...

مرسی از وقتی گزاشتی ولی من کلی گفتم ک همه چی دست خداس

ولی جانم توی این تاپیکا نیا واقعا منم دیگ نمیرم جای خوبی نیس😑

باش تگت میکنم💎