2777
2789
با خواستگارم قهرم / برمیگرده؟  کدوم ماه؟ حسش چیه بهم؟

نه، بخصوص شما که احساس غم و ناراحتی تا حدی دلتنگی داری

این رابطه هم خیلی خوب نخواهد بود اگر ازدواج کنید چون مادرش یکی از موانع هست و خیلی تیز هستش

به نظرم با شخض دیگه ای ازدواج میکنی

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
نه، بخصوص شما که احساس غم و ناراحتی تا حدی دلتنگی داری این رابطه هم خیلی خوب نخواهد بود اگر ازدواج ...

ميشه بگي جنسيت ني ني من چيه؟!💋

سلامتی دوستای نینی سایتی🥰🥰🥰انشالله هیچ وقت هیچ زنی حسرت مادر شدن نداشته باشه🙏هیچ جای دنیا کودک آزاری وجود نداشته باشه🙏 باهم مهربان باشیم❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

32 سالمه / سن ازدواجم؟ کار پیدا میکنم؟ کی؟ مشخصات همسره آینده م؟

یه ادم خوبی بود چند سال پیش تو زندگیت و خیلی دوستت داشت ولی نخواستی باهاش ازدواج کنی

درست میگم؟

خیلی اضطراب و افسردگی و ناراحتی فکری داری، باید اول اینهارو کنترل کنی و از حالت دفاعیت خارج بشی

من شخصی رو برای ازدواج حس نمیکنم الان

اره تا ۳ ۴ ماه دیگه کار پیدا میکنی، بیشتر هم حالت فروش داره انگار

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

عزيزممم منم بگوووو

سلامتی دوستای نینی سایتی🥰🥰🥰انشالله هیچ وقت هیچ زنی حسرت مادر شدن نداشته باشه🙏هیچ جای دنیا کودک آزاری وجود نداشته باشه🙏 باهم مهربان باشیم❤️❤️❤️
میاد دنبالم؟دوسم داره؟ زندگیمون درست میشه؟الان ازم متنفره؟

مشکلتون ریشه ای به نظر میاد، یعنی چیز جدیدی نیست

دشمن های زیادی در قالب دوست داشتید، از کسایی ضربه خوردی که انتظارشو نداشتی

همسرت در کل با انصاف هست و فقط تمام بدی ها و مشکلات رو در نظر نمیگیره و خوبی ها هم مد نظرش هست، اینکه بگی تنفر نه

ادم خونگرمی هست و همه دوستش دارن

الان خیلی مهمه که یاد بگیری مدیریت صحیح کنی، اعتدال هست که زندگیت رو درست میکنه، تو هیچ کاری زیاده روی نکن، قبل از انجام هر کاری با افراد خبره مشورت کن، باید خیلی باتدبیر باشی و سیاستت رو بالا ببری

درست میشه زندگیت ولی طول میکشه، باید مهارت های جدید رو باهم یاد بگیرید و از توانایی هات خیلی استفاده کنی در جهت پیشرفت خودت در وهله ی اول و بعد زندگی مشترکت

ینی منو دوس نداره ??? کی رو دوس داره میشه بگی چ دختریه فامیل یا غریب

ببین دوستت داشت چون میخواست باهات خیلی چیزهارو به طور جدید تجربه کنه، یه ادم تا حدی ناشی بود که میخواست باهات تجربه کسب کنه، در همین حد نه بیشتر

عشق و علاقه ای از اول هم نبود و فقط دنبال هیجان رابطه بود و ناخواسته خیلی وابستت کرده

الانم دنبال فرصت های زندگیشه و ماجراجویی چون ادم پرشور هم به نظر میرسه و میخواد کارشو بسازه وبه وضعیت مالی خوبی هم میرسه

ادم بود میشه گفت بی پروا تا حدی، فعال و مغرور و حتی عجول

فعلا با کسی وارد رابطه ی جدی نمیشه مثل ازدواج، دوست دخترم بگیره غریبه میگیره

اوووه پیر میشم که  مرسی عزیز

بذار با خودش خلوت کنه

بهش پیام نده اصلا

همون رفتار عادیتو داشته باش، حتی توفضای مجازی، اگه یه پست میذاری همیشه ۱۰ تاش نکن، ۱۰۰ تا استوری و ... نذار

انگار نه انگار که چیزی شده

برمیگرده، اگه ثباتت رو حفظ کنی، زودترم برمیگرده، حس میکنم دچار عدم امنیت تو این رابطه شده چون از طرف شما تحت فشار هست

عشق من هیچوقت برنمیگرده??? ایا ممکنه برگرده من نخامش??? در مورد خودم چی حس میکنی قدم قیافم سنم چون د ...

بین خودم واست یه شوهر پیدا می کنم   

این ادم برنمیگرده و اگرم ۱ درصد برگشت تو عین کنه میچسبی بهش

فعلا باید ازین جدایی و غم و ناراحتی بگذری و ازشون یاد بگیری، تبدیل به کینه نکنیش،رو خودت برچسب نزنی

واقعا حسم در مورد تاریخ و قیافه و اینها درست در نمیاد

حس میکنم قدتت به نسبت خانمها بلنده و خوش اندامی، به ظاهر و قیافه و تیپت میرسی، پوستت برنزه است و چهره ات تا حدی تورو مغرور نشون میده و بیشتر تیپت اسپرته

😐چ جوری

یعنی اهدافت رو برسی

ترس هات رو

موانعت رو

افکارت رو

احساساتت رو 

کارهایی که کردی رو

تو زمان های مختلف، همه رو بنویسی و بررسی کنی