2777
2789
بسته بندی که نه نمیکنه.کیک شکلاتی با سس شکلات و کیک گردو و موز و سیب و دارچین درست میکنه واسشون.دیگه قطعه قطعه نمیکنه همینطوری میبره واسشون
از صدای گذر آب بود که من فهمیدم؛ تندتر از آب روان عمر روان می گذرد... زندگی را نفسی ارزش غم نیست,آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست...!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم واسه شروع حداقل لازمه ک کیک هات عالی باشن ولی شما انگار تازه میخوای امتحان کنی کیکات چطور میشن؟
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
من کیک هامو توی تستر درست میکنم،بلد نیستم اینجا عکس بذارم وگرنه عکساشو میذاشتم
دختر ک داشته باشی... اگه همه دنیا هم ترکت کنن، دخترت باهاته...                عاشقتم دخترکم   
خوب چرا نشه ؟. البته هروقت کارت گرفت یه دستگاه فر شیرینی پزی خونگی بگیر :) کیک طرفدار داره .ازین کیکای فنجونی مخصوصا.
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
پای سیب . پیراشکی . دونات . کاپ کیک.از این کیکهای معمولی هم میشه مثلا واسه دانشگاه ما خانومه میذاشت تو بشقات یه بار مصرف برش زده بود هرکی هرتعداد قطعه میخواست با نایلون برمیداشت میداد
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...