2777
2789

من نهمم،هشتم جهش زدم 

۴ شنبه که امتحانا رو دادن من همه را کامل شده بودم شروع کردن به تخریب یکیش اصلا درس نمی خونه قیافه گرفت گفت هه نه به ای که اصلا نمی خونه کامله نه به من که همش گند میزنم خاک تو سرت شیدا،گفتم کی گفته من نمی خوانم تو ندیدی من شبا تا صبح بیدارم؟گفت هه حداقل باهوشی زود حفظ میشی محلش نزاشتم رفتم بعد بحث یه مسابقه شد التماس میکردن بقیه اکیپ بیان بعد گفتم من نمیام احتمالا گفتن باشه نیا بیای هم تو اکیپ ما جا نداری واسه مسابقه نمی خوایم تو بیای باز نمره اول شی توجه ها بهت جلب شه یا تنهایی برو یا نیا اصلا خیلی هم منحرفن همش حرف دوس پ،مدرسه معارف شهید مطهریم و اولین کسایی هستن ک دیدم حرف دوس...میزنن تو این مدرسه

اینا فقط برای اینکه پولامو خرج کنن و تقلب بهشون برسونم باهام دوست شدن:/

تو کلاس هم جای چهارتامون پیش همه فردا چی بهشون بگم چجور این دوستی را تموم کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.