2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیک فنجونی .پای سیب . و.کبک یزدی و...هم بچین رو هم تو یه سینی روش سلفون بزن ببر مغازه ها .یا هرجا خودشون میکنن تو نایلون به مشتری میدن
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
توسترم کوچیکه یه کیک بیشتر جا نمیشه مواد کیک هم نمیشه بمونه پفش میخوابه مثلا نمیشه اندازه چند تا کیک مواد درست کنم چون باید وایسم تا یکی حاضر شه بعدی رو درست کنم نمیدونم با این مشکل چه کنم
بنظرم برای شروع توستر هم خوبه, اگر میخوای بدی سوپر بفروشه, قالب کوچیکتر بگیر که دوتا کیک جاشه, اگر برای کافی شاپ هست هم اشکالی نداره یکی یکی باشه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1232799&postID=48520411 ترجمه
باشه ولی شما از چ سایتی واسه اپلود استفاده میکنی؟چقدر طول میکشه اخه هرچی میزنم نمیاد برام لینکش
دختر ک داشته باشی... اگه همه دنیا هم ترکت کنن، دخترت باهاته...                عاشقتم دخترکم