2777
2789

یه فیلمی دارم میبینم هر دفعه میبینم از حرص دلم  میخواد سرم رو بکوبم به دیوار یه اقای پولداریه متاهل بعد با یه دختر جوون ریخته روهم رابطه دارن و به دختره پول میده و مان و خونه بعد یه زن داره خیلی هم خوشگل نیست ولیخلی زن جذاب و با اصالتبه و پولدار واقعا هر بار میبینم براش غصه میخورم . اون دختر جوونه یه دختر بی خانواده و بدبخته دلم میخواد جذام بگیره بمیره بسکه کثافته و میدونه وطرف زن داره.

معمولا کسایی که نفر سوم رابطه ای میشن ادم هایی هستن که تو خانواده درستی بزرگ نشدن و رسما بی خانوادن.

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

نمی‌دونم جای این سوال اینجا هست یا نه

اگه دختری ندونه طرف توی رابطست و با یکی باشه بعد که فهمید کلا جواب سلامشم نده و تموم کنه خراب حساب میشه؟

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم جای این سوال اینجا هست یا نهاگه دختری ندونه طرف توی رابطست و با یکی باشه بعد که فهمید کلا ج ...

نه خراب یعنی کسی که همزمان با چندنفره یا با ادمای زیادی رابطه داشته

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

دختره:آخه میدونی سیسی گفت طلاق عاطفی گرفتن ب زنش حسی نداره  خیلی وقته مث خواهر برادرن قراره طلاقش بده بیاد منو بگیره🤡

ازم خواستگاری کن گوزباقالیه لعنتی😭😂 من میخوام خانوم خونت شم🥲🥹🎀🩵