2777
2789
عنوان

سیاست یک بوم و دو هوا ....

423 بازدید | 1 پست

ساعت حدود ۲ نیمه شبه

ولی حیف م اومد  این  مطلب رو باهاتون در میون نذارم !!

خانمی  تو  تاپیکی  به مجالس عزاداری و ... اهانت کردن

و به طرز حیرت آوری  در تاپیک دیگه  کامنت گذاشته بودن که ؛

چرا  به مسافرتهای مردم  پیله میکنید ؟  ما ویلا داریم شمال  !  از بس خونه موندیم  بچه م  کلافه م کرده !!

چند مورد به ذهن م رسید  ؛

۱ )  کاربری فیک  الی ماشاءالله  تو سایت داریم !

کاربرهایی که  هدف شون   دو قطبی سازیه کلا  و نتیجه ای هم جز  تنش بین کاربرها نداره  و شما هم قاعدتا  مثل من   تاپیکهاشونو  زیاد دیدید ... 

تاپیکهایی با عنوان  ؛   کیا مذهبی ن  ؟؟  /  کیا با حجاب ن ؟؟ / کیا سهمیه دارن ؟   /   کیا روزه میگیرن ؟  /   کیا ناخن مصنوعی دارن و نماز میخونن  ؟ 

۲ )   بعضیا هم  کاربری هاشون حقیقیه 

اما

وقتی تاپیک های قبل شونو  نگاه میکنیم   به وضوح  سیاست یک بوم و دو هوا  رو  توی تاپیکها شون میبینیم  ...

از طرفی  به همه هشدار میدن درباره کرونا

از  طرف دیگه  سابقه ی تاپیکهاشون درباره مهمانی و جشن و دورهمی و کافه گردی و ... بوده

غرض اینکه  ؛

سطحی نگر نباشیم  و فقط به ظاهر حرفها  و  تاپیکها و عناوین و کامنتها  دقت نکنیم

روی موج  دیگران  هم  موج سواری نکنیم ...

خیلی ها  گوشه ی خونه ها و بیمارستانها  دارن درد میکشن

دعاشون کنیم و برای آرامش جسم و روح شون  صلواتی بفرستیم ....

«اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم »🌱

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

@_wtf_  

تاپیک تونو قفل کرده بودید متاسفانه  

۱ )  دوست خوب م 

تاپیک زدید  و  مطالبی  رو هم  مطرح کردید  ولی  در آخر  ما متوجه  موضع شما نشدیم  راستش ! 

ادعای مذهبی بودن  داشتید  (طبق کامنتهاتون)  ولی  دقیقا سیاست یک بوم و دو هوا  رو از تاپیک تون برداشت میکردیم !!

چیزی مثل این جمله شاید  ؛  خوب به آن حمله  نکن !  بد از آن دفاع کن ....

حالا آگاهانه بود  یا ناآگاهانه   به من مرتبط نمیشه  و من فقط چیزی که از کامنتهاتون متوجه شدم رو دارم بیان میکنم 

۲ )   راستش  کسی  از کامنتها عصبانی نشد  و تاپیک در صلح و صفا  و با احترام  داشت  سیر خودشو طی میکرد  و کسی هم به دیانت دینداران  ناسزایی نمیگفت   ؛ مگر اینکه ( خدای نکرده ) خودتون .. 

۳ )  ما هم نه ادعای تدین کردیم و نه میکنیم 

و نه به کسی متلک میندازیم

یک سوال ساده بود  از دوست مون تو تاپیک شما .... ایشون مخاطب بودن و نه شما ! 

حالا چرا به شما برخورد که  بحث رو از استدلال منطقی  کشوندید به سفسطه و بعدم کفر  رو  متوجه نشدم راستش ...

از مصاحبت تون خوشحال شدم

موفق باشید ☺️🌹

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....