2777
2789
عنوان

خانومای معلمی که واکسن زدین یه سوال دارم لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 51 پست
نه برای ما پیامک‌نیومد طبق مدرسه اسامی دادن ولی من تویه شهرستان دیگه با کارت ملی زدم همینکه کارت ملی ...

ممنون عزیزم، فردا میرم هم شماره پرسنلی و هم کد ملی را ببرم ببینم چی میشه

راستی آسترازنکا بزنم یا سینوفارم!؟

هرچی دلت خواست بزن هردو خوبن ایرانی رو من قبول ندارم

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم، فردا میرم هم شماره پرسنلی و هم کد ملی را ببرم ببینم چی میشه

اصل کارت‌ملی روحتماببر

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
نمیشه از اداره کل براشون نامه ببرید؟ راستی استارتر عزیز یه سؤال داشتم ازتون، من مهر امسال به امید خد ...

عزیزم‌دکترت نامه میده و بعد شورای پزشکان‌تاییدمیکنه برات مرخصی استعلاجی رد میکنن 

عزیزم‌دکترت نامه میده و بعد شورای پزشکان‌تاییدمیکنه برات مرخصی استعلاجی رد میکنن 

یعنی اون سه ماه رو مرخصی استعلاجی میدن؟ آخه من مکشلی ندارم فقط واکسن نمیتونم بزنم

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
یعنی اون سه ماه رو مرخصی استعلاجی میدن؟ آخه من مکشلی ندارم فقط واکسن نمیتونم بزنم

به نظرم میدن با این شرایط، ولی بازم برای اطمینان زنگ بزن اداره بپرس گلم

دکترتشخیص بده و شورای پزشکی هم بگه امکانش هست البته باید ببینیم‌استخدام‌رسمی هستی یانه 

فدات خانومی🌹😍

عزیزم چکارکردی بالاخره واکسن‌زدی؟ 

سلام گلم

دیروز کلا از صبح تا عصر ده تا مرکز واکسیناسیون رفتم گفتن برای معلمها نمی زنیم! 

می گفتن باید منتظر فراخوان بعدی باشین، ظاهرا ۵۰۰۰ نفر از معلمها جا موندن

آموزش پرورش هم رفتم گفتن جا موندی باید منتظر باشی 

راستی یه سوال:

به من میگفتن اگه برات پیامک اومده و پیامک داری  نشون بده تا همین الان برات بزنیم، ولی نه من نه همکارایی که واکسن زدن هیچ کدوم پیامک دریافت نکردیم

شما با پیامک رفتی زدی؟