2777
2789
عنوان

جدا شدیم باید قبول کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 62 پست
من مثل بقیه کاربرا، اون اقا رو مسخره و تخریب نمیکنم؛ بهرحال اونم انسان هست و کرامت انسانی داره؛ ولی ...

چقدر نظر مخالفت منطقی و محترمانه است واقعاً ممنون ام 

اون آذم متاهل نبود نامزد بود هنوز ازدواج نکرده از وقتی رفت دلم شور میزنه اینجا بود پنج سال مشکلی نداشت همش کار میکرد 

منم آدمی نیستم از رو قیافه و ثروت کسی رو بپسندم فکر می کردم دوستم داره و آدم خوبیه 

شاید ام خواست خدا بود نشه و تا از سمت من جدی شد تمومش کرد اینطور آخرش دوتا فرهنگ مخالفه خانواده منم راضی نمیشدن 

چون محترمانه نظر دادی توضیح دادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر نظر مخالفت منطقی و محترمانه است واقعاً ممنون ام اون آذم متاهل نبود نامزد بود هنوز ازدواج نکرده ...

🥰میدونم عشقم،دل منطق سرش نمیشه!!! همینکه این رابطه اشتباه در نطفه خفه شد،خدارو شکر کن🥰از خدا بهترینها رو برات آرزو میکنم

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
🥰میدونم عشقم،دل منطق سرش نمیشه!!! همینکه این رابطه اشتباه در نطفه خفه شد،خدارو شکر کن🥰از خدا بهتری ...

واقعاً خدا خیلی دوستم داره قربونش برم کاش ببخشه منو

واقعاً خدا خیلی دوستم داره قربونش برم کاش ببخشه منو

عشقم کار گناهی نکردی که بخواد ببخش ت😇بعدم مطمین باش انقدر دوست داره که نذاشته جلوتر بری و مشکلات جدی تر برات ایجاد بشه

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
متاهل بعداً فهمیدم اشتباه کردم موندم باید همون اول تموم میکردم

شما چرا هیچ غروری برای خودت قائل نیستی 

افغانی اونم متاهل!!!!!!! واقعا میپرسم چرا

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

وقتی اسکلی رفتی با ی افغانی پس حقته حالم بهم خورد از تاپیکت

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

این تایپیک باید ۱۰۰٪ فیک باشه

وگرنه مخ نداری نه بخاطر افغانی بودنش چون عشق ملیت نمیشناسه

اما بنظرم حماقتای دیگه ای که گفتی خیلی مسخره بود

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹