2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۲ سالمه برای من ۱۶ بود تکرار نکردم آزمایش ذخیره هم بهم داپه که هنوز ندادم

من روز سه پریدی نرفتم شما روز 3 رفتید؟من هم آزمایش ذخیره داده ولی ندادم هنوز منتظرم پرید بشم من سونو دادم 5 تا فولیکول خوب تو تخمدانها بود نمیدونم چرا fsh بالا دراومدشما قصد بارداری دارید؟

من روز سه پریدی نرفتم شما روز 3 رفتید؟من هم آزمایش ذخیره داده ولی ندادم هنوز منتظرم پرید بشم من سونو ...

من روز سوم دادم چون یه ماه پریودم ۱۲ روز جلو افتاد آزمایش دادم

من فصد بارداری ندارم

من 42 سالمه برا من 43بود کم کاری تیروئید داشتم ودیر فهمیدم شما مبگید بخاطر تیروئید نیست که رفته پرید ...

من نشنیدم که به خاطر کم کاری تیرویید باشه

من هم آنتی بادی تیروییدم بالاست و لی فعلا هورمون ها تنظیمه

من روز سه پریدی نرفتم شما روز 3 رفتید؟من هم آزمایش ذخیره داده ولی ندادم هنوز منتظرم پرید بشم من سونو ...

می دونم که عدد بالا نشون دهنده رفتن به سمت یایسگی هستش نه یایسگی کام قبل از یایسگی ولی خب شما روز سوم انجام ندادید و وسط سیکل بالاتر هستش

من نشنیدم که به خاطر کم کاری تیرویید باشهمن هم آنتی بادی تیروییدم بالاست و لی فعلا هورمون ها تنظیمه

آها باشه عزیز.خداروشکر .فقط بخاطر روحیه خودم میخام بچه اما یه بچه دارم بزرگه  .دیر فهمیدم تیروئید دارم کاش هرکی ابن پستو میبینه بیاد یه جوابی اگه اطلاعی من فقط یه بار آزمایش تیروئید وfsh دادم

می دونم که عدد بالا نشون دهنده رفتن به سمت یایسگی هستش نه یایسگی کام قبل از یایسگی ولی خب شما روز سو ...

بله فک کنم وسطای سیکل به سونوی که دادم معلوم چون اندازه فولیکولها نرمال بود از لحاظ ضخامت واندازه رحمم هیچ مشکلی نداشت باید آرمایش ذخیره تخمدان وبقیه رو یه بار دیگه بدم ممنون از راهنمایی تون