2777
2789
عنوان

خانومای معلمی که واکسن زدین یه سوال دارم لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 51 پست
راستی یه سوال: به من میگفتن اگه برات پیامک اومده و پیامک داری  نشون بده تا همین الان برات بزنی ...

الان واکسن معلما تموم شده تا یه هفته دیگه واکسن ندارن که بخان بزنن. 

برای من. مدیرمون گفت 16مرداد ساعت فلان برو اونجا نوبتمونه و من رفتم کذ ملی دادم و اسم و مشخصات و سمتم رو پرسید و بعد استرازنکا زدم الان تا هفته دیگه واکسن ندارن که بخان بزنن 

نی نی یار دیگه سیمکارت ندارم اینبار بترکونی دیگه نمیام. 😡😡😡😡
الان واکسن معلما تموم شده تا یه هفته دیگه واکسن ندارن که بخان بزنن.  برای من. مدیرمون گفت 16مر ...

ممنونم که گفتی

من مدیر بهم نگفته بود جا موندم!

بعد  زنگ زد که جرا نرفتی 🤔، حتما تا یکشنبه واکسنو بزنی

خلاصه من دیروز توی این گرما کلی علاف شدم آخرشم نزدن

حالا مشکل اینجاست که نمی دونم فراخوان بعدی کی هست، مدیرمون یکم فراموشکارو بی دقته، نگرانم بازم خبرم نکنه

راستی شما پیامک به گوشیتون اومد یا فقط مدیر اطلاع داد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم که گفتی من مدیر بهم نگفته بود جا موندم! بعد  زنگ زد که جرا نرفتی 🤔، حتما تا یکشنبه وا ...

پیامک نمیاد که مدیر نوبت میگیره از تو اداره و اونا اعلام میکنن ساعت و تاریخشو 

نی نی یار دیگه سیمکارت ندارم اینبار بترکونی دیگه نمیام. 😡😡😡😡
پیامک نمیاد که مدیر نوبت میگیره از تو اداره و اونا اعلام میکنن ساعت و تاریخشو 

متاسفانه محل خدمتم شهرستانه، خونه زندگیم تهران

با این اوضاع نمی تونم برم اونجا واکسن بزنم ، مجبورم تهران بزنم

راستی یه سوال: به من میگفتن اگه برات پیامک اومده و پیامک داری  نشون بده تا همین الان برات بزنی ...

نه برای من‌پیامک نیومد  شماره ملی منو زدن توسیستم‌مشخصه معلمیم 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
نه برای من‌پیامک نیومد  شماره ملی منو زدن توسیستم‌مشخصه معلمیم

دیروز هرچقدر بهشون می گفتم حداقل کدملی یا شماره پرسنلی را وارد کنین می بینین که باید بزنم، با رفتار خیلییی بدی گفتن ما واسه معلمها نمی زنیم،  خیلی زشت بود واقعا

باور کن همسرم استاد دانشکاه شریفه، خودمم پاره وقت دانشگاه هم درس میدم ولی دیروز متوجه شدم توی جامعه ما اصلا برای قشر فرهنگی هیچ ارزشی قائل نیستن، حالا طرف ممکنه فوق دیپلم بهداشت باشه اونوقت اینجوری با بقیه رفتار میکنه

سر یه پیرزن داد زد که چرا بدون شماره اومدی داخل، منم نتونستم بی تفاوت باشم بهش گفتم ملاحظه سنشو بکن جای مادرته بی ادب

بعدم اومدم بیرون🤭

چرا اینقدر وضع جامعه بده!!! داریم به کجا میریم؟؟

دیروز هرچقدر بهشون می گفتم حداقل کدملی یا شماره پرسنلی را وارد کنین می بینین که باید بزنم، با رفتار ...

متاسفانه مجبوریم بخاطر واکسن زدن این حجم بی احترامیوتحمل کنیم تو شهرما به معلمو کتک زدن فیلمش جهانی شد دنبال فیلمبردارش میگردن 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

https://www.instagram.com/p/CST62rIiCR6/?utm_medium=share_sheet

متاسفانه مجبوریم بخاطر واکسن زدن این حجم بی احترامیوتحمل کنیم تو شهرما به معلمو کتک زدن فیلمش جهانی ...

وااای خدایا، جدی میگی؟  خیلی متاسفم😔

باور کن خیلی پشیمون شدم دیروز رفتم، کلا دیگه نمیرم ،منتظر می مونم وقتی نوبت گروه سنی من شد میرم میزنم

نمی دونی چه وضعی بود نمی دونی

https://www.instagram.com/p/CST62rIiCR6/?utm_medium=share_sheet

اینم فیلمش ببین همه تو حلق هم هستن بدون رعایت فاصله 

وااای خدایا، جدی میگی؟  خیلی متاسفم😔 باور کن خیلی پشیمون شدم دیروز رفتم، کلا دیگه نمیرم ،منتظ ...

جالبه نمیگفتن کی سینوفارم‌میزنن میخواستن بزوربملت برکت تزریق کنن 

دیروز یه صف جدا برای رانندگان اسنپ گذاشته بودن ولی باید اجباری برکت میزدن!

منکه اصلا برکتو سرتاپای  اینارو دروغاشونو قبول ندارم خودشونو ایل وتبارشون بزنن که فایزر زدن 

منکه اصلا برکتو سرتاپای  اینارو دروغاشونو قبول ندارم خودشونو ایل وتبارشون بزنن که فایزر زدن&nbs ...

کاملا باهات موافقم، 

الان اخبار اعلام کرد تعداد فوتیها رکورد زد دوباره

باور کن دارم شک می کنم که آیا اصلا عدالتی هست که اینا یه روز جواب کاراشونو بدن؟