2777
2789
عنوان

خانومای معلمی که واکسن زدین یه سوال دارم لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 51 پست
والله چی بگم‌موندم‌تو وجدان‌این‌بیشرفها ازخدابیخبر ازشمر بدترن 

میدونم گلم، حیف که نمیشه اینجا چیزی گفت حیف

به هر حال ممنونم عزیزم که هم صحبتم بودی و پیگیری کردی

امیدوارم خودت و خانوادت همیشه سلامت و شاد باشین

از آشناییت خیلی خوشحال شدم💕🌹

میدونم گلم، حیف که نمیشه اینجا چیزی گفت حیف به هر حال ممنونم عزیزم که هم صحبتم بودی و پیگیری کردی ...

همچنین فعلا مواظب خودت باش تا بموقش واکسن بزنی 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم، روزت بخیر

😍😘👍👏🤗

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

⬛️ اولین قربانی واکسن برکت در مشهد😔

متاسفانه ساعاتی قبل، اولین قربانی واکسن برکت کرونا، مردی حدود پنجاه و هشت ساله بود که پس از دریافت مرحله دوم واکسن کرونا جان به جان آفرین تسلیم کرد.

او ساعتی بعد از دریافت و تزریق واکسن دوز دوم، هنگام مراجعه به منزل با مواجهه با همسرش با خوشحالی گفته بود:

«من دومی ‌رو هم گرفتم»

و همسر او گمان کرد که می‌گوید زن دوم را گرفته و ناگهان

با ضربه‌ی سهمگین ماهیتابهٔ چدنی به جمجمه مواجه شد و درجا، جان مبارک را به جان‌آفرین تسلیم نمود!

روحش شاد ‌‌و یادش گرامی

🖤🖤🖤

آقایون لطفاً

توجه داشته باشید که بعد از تزریق دوز دوم، جمله کامل:

«من مرحلهٔ دوم واکسن کرونا را دریافت نمودم»

را بدون اشتباه بگویید.

😂😀😂

🌾🍃🌾