2777
2789
عنوان

خواهر شوهر احمقم

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 113 پست
کثافتا خودشون حرص میدن شیر ادم که خشک میشه بعد ضر میزنن

به یه ورت

من که شیرم کم بود

دکتر خودش گف شیرخشک‌بده

بعد۶ ماه هم دخترم کلا اون یه ذره هم نمیخورد

تا۹-۱۰ ماه پنهان میکردم ازشون چیزی نگن بهم

ولی الان که گذشته میگم مگه کی بودن که  خودمو برا حرفاشون میکشتم

خواهر شوهر هم کلا موجود خیلی مهمی نیس مث نخودی تو بازیا می مونه جدی نگیر

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
حال بهم زن ترین موجوده 

کلا خانواده شوهر نشکل دارن 

منم سر اینکه دوستدارم سز کنم بحث داشتم با مادر شوهرم(خواهر شوهر ندارم خوشبختانه).برگشته ب من میگه بچه ماست دوستداریم طبیعی باشه گفتم شیره جون منو میکشه بچه ی شماست 😡😡😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا خانواده شوهر نشکل دارن  منم سر اینکه دوستدارم سز کنم بحث داشتم با مادر شوهرم(خواهر شوهر ند ...

وای چ حرف مفتی!چقدر متنفررررررم از این حرف مادرشوهر بدذات و بیشعور منم برگشت گفت بچه ی ماست تو شکم تو بعد از ۳ سال هنوز یادم نرفته چقد ازش بدم میاد نفرت انگیز پست

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
کلا خانواده شوهر نشکل دارن  منم سر اینکه دوستدارم سز کنم بحث داشتم با مادر شوهرم(خواهر شوهر ند ...

من اگر بودم بعد از این حرف قطع رابطه میکردم تا اخر عمر. بچمم نشون شون نمیدادم یعنی چی که بچه ی ماست

من و خدا
وای چ حرف مفتی!چقدر متنفررررررم از این حرف مادرشوهر بدذات و بیشعور منم برگشت گفت بچه ی ماست تو شکم ت ...

ب همسرم گفتم حق نداره کسی بگه بچه منه هر وقت سختیای منو کشیدن مال خودشون 

هر وقت مادرت قبول کرد یکی از شما مال خانواده پدرت باشن منم قبول میکنم 😭😭😭😭تا یک ماه ب حرفش فکر میکردم گریه میکردم 

من اگر بودم بعد از این حرف قطع رابطه میکردم تا اخر عمر. بچمم نشون شون نمیدادم یعنی چی که بچه ی ماست

درد اینه ک میخواد تا چهل روز اول بچه بیاد ور دلم 🥺😭نمیتونمم ب همسرم بگم راحت نیستم چون ناراحت میشه همه چیو کوفت میکنه 😞 اسی حداقل اوضاعش از من بهتره

کاش سکوت میکردی چون از دعوتشون مشخصه نرمال نیستن ببین خانواده شوخرمنم همینن کمتر میرم و جوابم بدم ...

من بخدا از ۷ فروردینه نرفتم خونشون بعد بدنیا اومدن بچمم فقط بعد ۴۰ روز رفتم در حد نیم ساعت نشستم اومدن منم حدی داره صبرم اخه بیخوابی گریه بچه خودم سر شیر ندادنم داشتم دق میکردم انقدر گریه میکردم دیگه نیازی نیست کسی بیاد به من بگه بخاطر راحتی اینکارو میکنم ابجوش همیشه باید اماده شیر خشک باید اماده ضدعفونی شیرو فلان 

بیخیال ولی خوب کردی ج آب دادی همینکه شوهرت جواب داده کونشون سوخته... کسی ک نذری امام حسین میده حسینی ...

خانوم خورده ظرفاشو داره میشوره غر میزنه میگه مامان کی مثل من براتومیشه کاراتو بکنه 

محل نذار رفت و امدتم کمتر از کم کن

باید اونجوری سالی یبار بریم عید به عید خودشون که جمعه به جمعه پلاس بودن خونمون بعد منم مفصل غذا سفره و ...... الان از عید به اینوره چون باردار بودم شوهرم اصرار نمیکرد بمونن ناهار شام نمیموندن فقط در حد کلامی تعارف بود خوششون اومده بود هر هفته شام ناهار بیان ولی خود مادر شوهرم چی هر دفعه یه ابگوشت میزاره پر سیب زمینی هی ام میگه ابگوشت گذاشتم نخود کیلو ۵۰ تومن سیب زمینی فلان قدر گوشت فلان قدر حالا خدا شاهده سیب زمینی پیازش و میوه اش و ..... باشوهرمه ها مفتی برمیداره الکی میگه سری بعد حساب میکنم اخه شوهرم میوه فروشه یبار نشد از اون میوه مفتی هایی که از شوهرم میبره بخورن بیاره تعارف کنه

نفرینا بخوره تو سر خودشو دخترش ولشون کن مهم شوهرت بود که پشتت در اومد

خیلی ک و نم میسوزه هاااا اول باید بخودشون نگاه کنن بعد بگن برای راحتی اینکارو کردم بچه رو شیر خشکیکردم 

چ احمقایی ان!اولا ک ب کسی ربط نداره بچه چ شیری میخوره ثانیا والا شیرخشک از شیر مادر سخت تره راحتیش ک ...

خیلی نامردی منم بچه الم شیر خودمو میدادم راحت بودم ولی بچه دومم هم سختم بود همم زردی داشت بعدم که رفلعکس داشت که نتونستم بدم خودمم باید به بزرگه میرسیدم چون اونم بهانه میگرفت باز الان میتونم بدم دست خواهرم شیرشو بده خودمم به بزرگه یکم برسم و بازی کنم تا بهانه گیری نکنه حسودیش کم بشه هیج وقت روزایی اول زایمانم یادم نمیره که  بخوام در دل و باز کنم باید تا یک ماه بنویسم