2777
2789
عنوان

خواهر شوهر احمقم

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 113 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودت رو تحویل بگیر برات چایی نیوورد،،ب شوهرت بگو عزیزم برام چایی میریزی فقط لیوانی باشه،،اگه ش ...

چایی رو چند سری شوهرم ریخته اورده به مادرشوهرم بر خوردخ میگه چرا من میارم برنمیداره من برا خودمم نریخته بودم در صورتی که خودش زودتر از من چایی رو از سینی برمیداره ولی شام و میگه مردم الاف ما نیستن خوردن که خوردن ما برای خوردن نرفتیم که منم میگم هم میدونن شغلت ازاده همم میشه ما مهمون دعوت کنیم بعد شام بخوریم قبلش ؟ 

به یه ورت من که شیرم کم بود دکتر خودش گف شیرخشک‌بده بعد۶ ماه هم دخترم کلا اون یه ذره هم نمیخورد ...

اره یا میره جلو اون عروس بعد منو میگه یا جلو من از اون اخرین سری با خنده گفتم لابد جلو اونم از من بد میگی دیگه نیومد جلوم وز وز کنه 

منم شیرم کم بود به دلایلی ام دیگه شیر ندادم 

چایی رو چند سری شوهرم ریخته اورده به مادرشوهرم بر خوردخ میگه چرا من میارم برنمیداره من برا خودمم نری ...

بتزم بزار شوهرت چایی بیاره،،گفت چرا برنداشتی بگو‌ زشته شما برندارید من بردارم؟  برا شام هم بیرون بخورید هر بار اگه گفتن  خوردیم فقط جواب رو بزار سوهرت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خانوم خورده ظرفاشو داره میشوره غر میزنه میگه مامان کی مثل من براتومیشه کاراتو بکنه 

میکفتین هر وقت شما اینکارایی ک خونه مامانت انجام میدی خونه مادر شوهرت انجام دادی ما عروسا هم مثل تو میشیم برای مامانت

کلا خانواده شوهر نشکل دارن  منم سر اینکه دوستدارم سز کنم بحث داشتم با مادر شوهرم(خواهر شوهر ند ...

واااااا یعنی چی دیگه به اینم کار دارن اخه 🤯🤯🤯🤯🤯من جات باشم میگم که دکترم گفته هرجور دوست داری منم دوست دارم سز باشه تا بترکن 

وای چ حرف مفتی!چقدر متنفررررررم از این حرف مادرشوهر بدذات و بیشعور منم برگشت گفت بچه ی ماست تو شکم ت ...

برای من این حرف و یسری به من زد منم بچه رو ول کردم اومد با شوهرم البته باخنده اینا بودا منم با خنده گفتم نگه دار تا ما بریم سر دختر اولی به نیم ساعت نکشیده بسته بود به زنگ بیا بچه ات گریه میکنه گفتم میگی بچه ماست فامیلی مارو داره فلان دیگه دهنشو بست

من اگر بودم بعد از این حرف قطع رابطه میکردم تا اخر عمر. بچمم نشون شون نمیدادم یعنی چی که بچه ی ماست

بیشعوری در همین حده دیگه خواهرم مادرشوهرشم ادعا میکرد بچه ماست براش جشن بگیرین خواهرم پول نداشت برگشت گفت مال شماست شما بگیرین نگرفتم بعد هی ادعا میکرد پسرماست پسر ماست خواهرمم چندبار زنگ زد بود گفته بود بچه تون پوشکش تموم شده شیرخشک میخواد فلان اخر پدر شوهرش به بابام زنگ زده دختر چرا اینطور میکنه بابامم گفت زنت گفته بچه ماس پدر شوهرش گفته زنم غلط کرده 😅

ب همسرم گفتم حق نداره کسی بگه بچه منه هر وقت سختیای منو کشیدن مال خودشون  هر وقت مادرت قبول کر ...

خودتو ناراحت نکن حرف مفت باده هواس میدونم سخته ولی دیگه اختیار دهنش ون با ما که نیست