2777
2789
عنوان

خواهر شوهر احمقم

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 113 پست
خدا کسایی عییییین خودشونو بذاره تو کاسشون ب حق این شبا 

اتفاقا برعکسه دوتا خواهرشوهر دارم.مادرشوهراشون خیلی خوبن به حدی که همه تعریفشون میکنن.طایفه پدرشوهرم مثل چی از مادرشوهرم میترسن همشون از بس تو مراسماشون دعوا راه انداخته ازبس حرف درمیاره براشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا عین خواهر شوهر من منم جدا میپختم زر میزد عوض بچه ام رشد خوبی داشت وزنشم خوب بود اروم ساکت بود ...

باز خوبه شوهر شما طرف حقه

من ک شوهرم اوایل طرف من بود ولی نمیدونم چکارش کردن انگار کورشده

همیشه هفته ای ی بار زنگ میزدم حال مادرشو میپرسیدم ولی اینقد زهیر میداد ۱۰۰ من میشدم وقتی قطع میکردم باخودم عهد کردم دیگه زنگ نزنم

الان هروقت ی اتفاقی میفته مثلا بچم مریضه یا خودم مثلا زنگ میزنه ک احوال بپرسه ولی تا دقم نده قطع نمیکنه

بیشعوری در همین حده دیگه خواهرم مادرشوهرشم ادعا میکرد بچه ماست براش جشن بگیرین خواهرم پول نداشت برگش ...

آفرین به خواهرت کاش منم این کارو میکردم ، البته بماند که مادرشوهر من مارمولک تر از این حرفاس که علنا حرفی بزنه و خودشو خراب کنه ، بچه م تازه بدنیا اومده بود رفته بود به پسر و عروس بزرگش گفته بود کلا خرجشونو ما میدیم در همون حال کلی بهمون بدهکار بودن هنوزم که هنوزه و ۱۲ ساله میشناسمش فازشو درک نمیکنم کلا روانیه

آفرین به خواهرت کاش منم این کارو میکردم ، البته بماند که مادرشوهر من مارمولک تر از این حرفاس که علنا ...

مادر شوهرمنم یه موضی که نگو از این حرفا زیاد زده مثلا گفته برای پدرزنش همه کار میکنه سعید خونه شونو جارو برقی میکنه یا به من کلی تیکه میندازه