2777
2789
عنوان

عوارض تزریق چربی به صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 136430 بازدید | 283 پست
دقیقا با فوت دکتر تورانی گلدونه هم محو شد. مگر اینکه با تبلیغات برای یک پزشک دیگه دوباره شروع به کار ...

سلام اسی جان  من میخوام تزریق کنم تو رو خدا راهنماییم کنید

الهی حکمتت با  ارزوهام یکی باش 🙏 ممنون میشم واسه ی حاجت دلم من رو مهمون یه صلوات کنی 😘🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرگز هرگز هرگز اینکارو نکن

سلام عزیزم.من تصمیم گرفتم تزریق چربی انجام بدم.پیش دکتر سهرابی.پس فردا میرم واسه آزمایش های قبل از تزریق.با این تاپیک ها دل آشوبه شدم.میشه بگید واسه شما چه مشکلی پیش اومده؟

سلام عزیزم.من تصمیم گرفتم تزریق چربی انجام بدم.پیش دکتر سهرابی.پس فردا میرم واسه آزمایش های قبل از ت ...

خواهش میکنم اینکارو انجام ندین…. پولتون و سلامتی تون رو هدر ندید.

خواهش میکنم اینکارو انجام ندین…. پولتون و سلامتی تون رو هدر ندید.

ممنونم عزیزم.فعلا که با خوندن پیام هاتون منصرف شدم.حتی یک درصد هم اگه خوب نشه،ارزشی نداره.خودستاسی نباشه اما من هیچ ضعف ظاهری ندارم.فقط واسه تنوع و خوب شدن حال میخواستم این کار رو کنم.ممنون از نظراتتون

سلام عزیزم.من تصمیم گرفتم تزریق چربی انجام بدم.پیش دکتر سهرابی.پس فردا میرم واسه آزمایش های قبل از ت ...

اولا خیلی شرمندم ک دیر دیدم

من یکماه فقط صورتم ورم داشت بعد ک ورمش خوابید تا ماه دوم کل چربی جذب شد حس میکنم منافذم باز شده و پوستم شل شده 

اصلا اثری از چربی نیس

دردی ک کشیدم موقع برداشت چربی بماند 

۱لیوان اب نمک خوردم با چندتا قند

محل برداشت چربیمم ک پشت ران بود گود شده

کلا اشتباهه محضه

فقط پولم رفت

الانم صورتم قرینه نیس سمت چپ گود تره 

برام دعا کن رفیق♡
اولا خیلی شرمندم ک دیر دیدم من یکماه فقط صورتم ورم داشت بعد ک ورمش خوابید تا ماه دوم کل چربی جذب شد ...

عزیزم من که هنوز انجام ندادم.شما تمدیدتون رو نرفتی.

همه دکترا میگن باید تمدید انجام بشه.

پیش کی رفتید؟

اولا خیلی شرمندم ک دیر دیدم من یکماه فقط صورتم ورم داشت بعد ک ورمش خوابید تا ماه دوم کل چربی جذب شد ...

ای وای عزیزم.خیلی ناراحت شدم براتون...حالا قسمت اول مسیر رو رفتید.تمدیدش رو هم کاش انجام بدید.بلکه به گفته ی خودشون نتیجه ی مطلوب تری بگیرید.

ن من تمدید نکردم میترسم من پیش دکتر شمعی رفتم

ببخشید منم میخواستم پیش شمعی تزریق چربی صورت بزنم شما راضی نیستید کارش خوب نیست؟؟؟؟

من همانم که تو غمگین بشوی می میرد...