2777
2789
عنوان

یه واقعیتی توی ازدواج وجود داره

639 بازدید | 57 پست

اینکه وقتی خانواده قبل ازدواج مخالف هستند،اصلااا نباید اون زندگی سر بگیره و شروع بشه.

من هر چی دیدم خانواده قبلش مخالف بوده،زندگیش به جای خوبی نرسیده

خانواده یه چیزی میدونه دیگه،کلی تجربه داره

موافقین؟

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

نه 

خانواده همسرم مخالف بودن اما زندگیمون خوبه 

همیشه درست نیست این موضوع

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خانواده همسرم مخالف بودن اما زندگیمون خوبه همیشه درست نیست این موضوع

خب چرا مخالف بودن؟الکی که مخالفت نمیکنن

حتما مشکلی وجود داره که مخالفن دیگخ

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

همیشه نمیشه مطلق نظر داد اما من هم سر ازدواج خودم فهمیدم ازدواج ارتباط دو نفر نیست ارتباط دو خانواده است وصلت دو فرهنگ ، پس هم کفو بودن مهم هم فاصله فیزیکی هم سطح اجتماعی این حرف ها عشق درمان هر دردی از بیخ اشتباه 

نه الزاما

والدین از یه دختر و پسر هیجانی قطعا عاقل ترن 

ولی همون والدین از یه دختر و پسر پخته و تحصیل کرده و دارای سواد ارتباطی ممکنه سطحی تر باشن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
نه مخالفم حرف مفت

عزیزم حرف مفت یعنی نتونی منطقی جواب بدی و نظر مخالفت رو در کمال ادب بیان کنی.

ما خیلی مخالف ازدواج برادرم بودیم بعد ازدواجش پذیرفتیم و وااااقعا از ته دل محبت کردیم و کمک کردیم اما درنهایت جدا شدن و برادرم فهمید واقعا مخالفتهامون بی دلیل نبود هرچند که ناراحتیم کاش زندگیشون دوام داشت

خیر به چشم دیدم ازدواج‌هایی که مخالف بودن و فوق خوشبخت شدن

من کلا دلم راضی نمیشه به ازدواجی که خانواده ها مخالف باشن.

خانواده طرف نمیخواستن تورو بعد بری عروسشون بشی.

یا برعکس و خانواده خودت با اون دوماد راضی نباشن

خب چرا مخالف بودن؟الکی که مخالفت نمیکننحتما مشکلی وجود داره که مخالفن دیگخ

دختر و پسر همه چیز رو مشخص میکنن 

خانواده تا بخشی از ماجرا میتونن دخالت کنن 

مخالف بودن چون از نظرشون اختلاف مالی وجود داشت 

چون من تهران زندگی میکردم و نمیخواستن پسرشون دور بشه ازشون 

دلیل های الکی.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

با اینکه خانواده یه چیزی میدونه مخالفمولی اینکه تا ابد دخالت ها و دلسرد کردن هاشون هست بله

اخه تجربه هاشون خیلیی بیشتره