2777
2789
عنوان

عوارض تزریق چربی به صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 136443 بازدید | 283 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خودتون جای خوب سراغ دارید بریم ؟ شما چند جلسه رفتید تزریق کردید ؟ دستی انجام شد یا با دستگاه با ...

من انجام دادم همش تو دوماه آب شد،ولی دوسرنگ از چربیم مونده بود دکتر بعد از چندماه برام تزریق کرده،عالی شده،واقعا من راضیم،ولی پرسه سخت وطولانیه

جدیدا انجام میدن عزیزم،قبلا انجام نمیدادن،الان هم فریزشده رو هرجای صورت نمیزنن،بیشتر توگونه وشقیقه ک ...

سلام خدایی شما انجام دادید یا تبلیغه

من همانم که تو غمگین بشوی می میرد...
سلام خدایی شما انجام دادید یا تبلیغه

تبلیغ برای کی؟ ولا بخدا من انچام دادم،دفعه اول همش رفت،بعد از چهارماه سه سرنگ فریز زدم تاالان ک مونده و راضیم حالا باید ببینم بعدش چیمیشه.برای باراولم ک میخواستم بزنم اسفند تا آذر سال بعدش تو نوبت بودم

تبلیغ برای کی؟ ولا بخدا من انچام دادم،دفعه اول همش رفت،بعد از چهارماه سه سرنگ فریز زدم تاالان ک موند ...

والا اینجور که شما میگید هم نیس آنقدر سخت باشه نوبت گیریش.نهایت یک‌ماهه.

در ضمن دوستم اول دی پیشش زد و بهش چربی فریز شده ندادن.

خودمم آخر دی پیشش رفتم مشاوره و ازش پرسیدم گفت فریز شده کار نمیکنیم

والا اینجور که شما میگید هم نیس آنقدر سخت باشه نوبت گیریش.نهایت یک‌ماهه. در ضمن دوستم اول دی پیشش ز ...

عزیزم من دروغی ندارم بگم، زنگ بزنید بپرسید ازشون،بگید چرا برا بقیه فریز زدین؟والا به خدا من چندین ماه تو نوبت بودم،عکسمم رو پیجشون هست.هرچند من از خدماتشون کامل راضی نبودم چون اولش ی هزینه گفتن بعدش ک رفتم تزریق بیشتر گرفتن ولی خب برای ترمیم چربیع مونده،ولی باراول اصلا نموند،همش رفت.حتما زنگ بزنید مطب گلم،درمورد فریز بپرسید