2777
2789
عنوان

عوارض تزریق چربی به صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 136409 بازدید | 283 پست
سلام عزیزم گونه سازی یا زاویه سازی با ژل چی؟ خوبه به نظرت؟

ببینید در کل با توجه به اینکه تزریق ژل هم باعث میشه صورت دستکاری بشه و پوست کشیده بشه، و ماندگاری کمی هم داره، پس این افزایش و کاهش حجم پوست رو پیر و شل و چروک میکنه. مورد بعدی هم هزینه هست واقعا ارزش داره ۲۰ تومن برای ژل بپردازید برای ۱ سال حدودا؟  

ببینید در کل با توجه به اینکه تزریق ژل هم باعث میشه صورت دستکاری بشه و پوست کشیده بشه، و ماندگاری کم ...

خیر استاد

فقط پس برا چی بلاگرا از سن ۲۰ همش تزریق ژل میکنن میگن میخوایم جوون بمونیم پیر نشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر استاد فقط پس برا چی بلاگرا از سن ۲۰ همش تزریق ژل میکنن میگن میخوایم جوون بمونیم پیر نشیم

عزیز اون تزریق بوتاکس هست که برای پیشگیری از چین و چروک تزریق میشه.

چربی و ژل نوعی فیلر یا پرکننده و حجم دهنده هستند. مثلا شما اگه خط خنده دارید و زیرش رو فیلر پر کنید شاید از عمیق تر شدنش پیشگیری کنید. اما وقتی توی گونه فیلر بزنید باعث افزایش حجم میشه و پوست رو میکشه و قطعا وقتی صورت پر هست چین و چروک ها کمتر دیده میشن و ظاهر جوانتری خواهید داشت اما آیا بعدش که اون فیلر آب میشه باز هم اون جوانسازی کاذب تاثیری خواهد داشت با بدتر پوست شل میشه؟

خیر استاد فقط پس برا چی بلاگرا از سن ۲۰ همش تزریق ژل میکنن میگن میخوایم جوون بمونیم پیر نشیم

شما خودت به طور طبیعی چاق و لاغر بشی پوستت چطور میشه بهتر میشه یا شل؟

سلام مدیر جان.منم صورتم کوچیکه کلا سرم کوچیکه و پشت سرم هم صاف هستش.سینه هام  کوچیکه. شونه هام عرضش بیشتر از عرض پایین تنه ام هستش.باسنم برجستش قدم ۱۵۹ وزنم فعلا پنجاه و دو.تیپم شبیه تیپ مردهاست.میبینید خانومها اکثرا کمر باریکن و عرض باسنشون نسبت به کمرشون زیادتره؟من نه.ینی باید مثلا بیست کیلو چاق شم تا بعدمثلا بتونم چربی دور شکممو ب یه روشی وردارم تا کمر باریکتر شم و بعدم چربی شونه هامم با بازوهام وردارم که تازه تیپم زنانه شه.ینی اونا که میگن پای من چاقه میخام لاغر شم بهشون بگم که آناتومی بدن شما لگنت بزرگه خیلی نمیتونی لاغر شی همچنانکه من وقتی تپل میشم بالاتنه ام تپل میشه و پاهانپم ریز و لاغرن.ثبتی جان خاستم بپرسم من میتونم بعد اینکه چاق شدم از شکمم و بازوهام چربی وردارم تزریق کنم توی بعلهای رانم تا اندامم زنانه بشه؟صورتمو کاریش ندارم تپل ک میشم اونم تپل میشه اما اندازش خیلی کوچیکه.لبهامم خیلی نازکن ولی از تزریق میترسم.بااینکه عوارض تزریق چربی رو خوندم و خیلی میترسم ولی گاهی وسوسه میشم اطراف رانم چربی بزنم.نظرتون چیه؟پیجی که معرفی کردینو دیدم وحشتناک بود .تاپیک گلوونه رو هم خوندم نمیدونم تبلیع کننده هست یا واقعا چربی زده و راضیه پیش دکتر تورانی زده بوده ایشونم رفتن رحمت خدا.من مجردم و میترسم بعد ازدواجم همسرم بگه تو چرا تیپت شبیه مردهاست؟؟؟؟لباس ک تن میکنم مخصوصا شلوار مردانه خجالت میکشم 

۲۶ سال که سنی نیست عزیزم. با به کم مراقبت و رسیدگی همش حل میشه. مشکل ما ایرانیا اینه که میخوایم سریع ...

ثبتی جان سلام.یه نظر نوشتم اونو بخون لطفا.تازه عصو شدم بلد نبودم ریپلای کنم .ثبتی جان میگم که من تیپم مردونست ینی مثل مردها شونه هام بزرگتر از عرض باسنمه تپل ک بشم بالاتنم تپل میشه ولی پاهام لاغر و چسبیده ان بهم.سرم هم خکوچیکه صورتمم کوچیکه.ولی تپل ک میشم صورتم تپل میشه.سینه هامم کوچیکن.اما نمیخام پروتز سینه بذارم.باسنم برجستس مخصوصا وقتی تپل میشم الان قدم ۱۵۹ زنم پنجاه دو فعلاتو مخم رفته ک تیپمو مثل زنها کنم اخه میترسم ازدواج کنم شوهرم همش بگه تو چرا مثل مردها هستی؟ 😭 تاپیک گلدونه رو هم خوندم بیشتر از نهصد صفحه بود ی چند صفحه خوندم پیامتو اونجا دیدم اومدم تاپیک خودت.قبلا هم در مورد تزریق زل و چربی چیزای ترسناکی خوندم و دیدم.مثلا پارسال تو خبرا دیدم یه دختر توی مکزیک تزریق چربی ب باسن و رانش کرده فوت کرده پیجشم دیدم قبلا خیلی تزریق کرده بود اما بار اخر فوت کرد حتی کاربرای اینستا برای خنده بهش لقب شهید باسن دادن.راستش میترسم تزریق چربی کنم.فعلا که چربی ندارم اول باید ی ده کیولو چاق شم بعد از چربی شکم و پهلوهام و بازوهام وردارن بزنن به رانهام.اینکه بنظدت انجامش بدم یا نه؟برش میزنن جاش میمونه موقع ساکشن؟و اینکه نوشته بودی ی مقدار از چربی دایمی خاهد موند. 

الهی هرچه زودتر دعات قبول شه گلم.منم یه تجربه دارم اینجا مینویسم.رفتم کلاس خیاطی چون علاقه هم داشتم معلممونم استاد دانشگاه طراحی و دوخت بود خیلی ازمون کار کشید منم ابزار کار استاندارد نداشتم مثلا اتو میز یا میز خیاطی...همش خم شدم بعد ی ماه دیدم شونه ام درد داره با کمرم ام آ ای رفتم  دکتر گفت دیسک کمر داری شکرخدا گردن دیسک ندارم اما یمدت گردنمو خم کنم درد میگیره دکتر گفت اون اسپاسمه.بخاطر اینکه کمرم دیسکش پیشرفت نکنه دو زانو نشستم نمیدونستم دو زانو نشیتن باعث آرتروز زانو میشه متاسفه وقتی فهمیدم ک زانوم درد گرفت دکتر گفت هردو زانوت الان ارتروز داره.خفیف.اگه رعایت نکنم پیشرفته میشه و بعد باید عمل تعویص مفصل کنم.اونم ممکنه امبولی ریه بده یا هم مشکل عفونت.بعدم نمیتونی پاتو کامل خم کنی بدوی....همین الانم پامو نباید خم کنم زانوهام گاهی قفل میشن .خلاصه تروخدا هم دعام کنین هم مواظب سلامتیتون باشین ورزش کنید زیر نظر پزشک.باشگاهای نرید که ورزش غلط بده دیسک و ارتروز بشی تروخدا سالی یبار ازمایشهای خون بدید برای تشخیص دیابت و چربی و اینا.فشارتونو شش ماه یبار بگیرید.چهار پنج سال یبار بعد بیست سالگی اکوی قلب بدید.اگه تو خونوادتون کسی دیابت داره بره پیش دکتر متخصص غدد نه اینکه عمومی یا داخلی.بعدم هر چند ماه یبار بره پیش دکتر قلب و چشم و  و سونوگرافی کامل شکم .دیابت عوارض نداره.خونتونم دستگاه چک قند و فشار خون باشه.متخصص تغذیه هم بره برای رزیم غذاییش.درمان رو ادامه بده قطع قرص نکنه خیلیارو تحقیق کردم طرف فشار خون داره قرصاشو مرتب نخورده میگه دکتر هیچی حالیش نمیشه بعد میگن سالم بود ها یهو فوت کرد ! برای دیابیتی و فشار خون دارها و چربی دارها حتما حداقل تصویربرداری از رگهای قلب بگید دکتر داشته باشه.خیلی از دکترا اصلا نمیگن برو پیش فلان دکتر.متاسفانه مریض دیابت انسلولینی بره پیش عمومی اون دکتر اصلا نمیگه نیا پیش من برو پیش غدد و قلب.مادربزرگم سرطان ریه داشت دکتر برای تهوعش قرص متوکلوپرومید مینوشت خر بود نمیفهمید حالت تهوع علت داره تا ک پیشرفت کرد یروز شکمش بشدت درد گرفت رفت دید متاستاژ کرده....طفلی چندین سال بود درد شکم داشت ولی دکتر تشخیص بیماری قلب داد بخودش زحمت نداد بگه برو سونوگرافی بده.میخام بگم دقت کنین ن اینکه بترسید.دوستان علایم سکته رو بخونید نمیخام بترسی ولی شاید باعث شدم جون یکی نجات پبدا کرد.از علایم سکته قلبی یکیش اینه ک طرف احساس غم خیلی شدید داره .مادر دوستم داشت دوستم نمیدونست بجای دکتر رفت پیش فالگیر ک چرا مامانش ناراحته .....ی بیماری روحی هست بنام پنیک اتک که علایمی شبیه سکته قلبی داره.دکترا اول معاینه فیزیکی میکنن اگه پنقلبی نبود میفرستن مشاور روانشناس.خود تشخیصی ندهید.دکتر برید.سکته در بیماران دیابتی معمولا بدون علامته.دو نفرو میشناسم با علایم سکته قلبی رفتن درمانگه و پزشک عمومی تشخیص سرماخوردگی داده و طرف یکی دو روز بعد فوت کرده.علامت غم  عصه شدید و درد فک صورت رو جدی بگیرید.حتی بعصی دندانپزشکها دندون بیمارو معتینه میکنن از قضا مریص دندون خرابم داشته دکتر فکرکرده دندونشه و نفهمیده قلبشه.تروخدا برای سلامتی من و خونوادمم دعا کنید.اینارو برای ترسوندنتون نگفتم .شاد باشید دوستان 

الهی هرچه زودتر دعات قبول شه گلم.منم یه تجربه دارم اینجا مینویسم.رفتم کلاس خیاطی چون علاقه هم داشتم ...

خاستم بنویسم دیابت عوارض داره.حروف پشت هم تایپ میشن ادم نمیبینه چی تایپ شد با گوشیم اومدم اخه

سلام مدیر جان.منم صورتم کوچیکه کلا سرم کوچیکه و پشت سرم هم صاف هستش.سینه هام  کوچیکه. شونه هام ...

عزیزم من دیدم افرادی رو که مثل شما بالاتنه درشت و پایین تنه ریز دارن. معمولا افراد از شکم چربی برمیدارن میزنن به باسن. تا حالا این موردو ندیدم که به ران چربی بزنن. اما اصلااااااا به دردسرش نمی ارزه. اصلااااااا. من شنیدم کسایی که از شکم چربی برمیدارن خیلیییی خیلییی پوست شکم آویزون و زشت میشه‌. شما قالب و فرم کلی بدنت رو نمیتونی با چربی عوض کنی. حتی اگر هم بشه باز شما با بچه دار شدن و چاق و لاغر شدن به استایل قبلیت برمیگردی. شما میمونی و یه پوست افتاده و هیکل نافرم و کلیییی هزینه که کردی. هیکل سالم و پوست محکم خیلی قشنگ تره مطمئن باش. اینکارا به حرف راحته. 

عزیزم من دیدم افرادی رو که مثل شما بالاتنه درشت و پایین تنه ریز دارن. معمولا افراد از شکم چربی برمید ...

ممنونم ازت ثبتی جان.شکمم اصلا اویزون نیست یه کوچولو شکم دارم.که باید یکم تپلتر شم تا یذره از شکم و یذره از بازوهام بگیرن ینی نمیشه؟؟؟خیلی نمیخام بزنن مثل کیم کارداشیان نمیخام...ولی باور کن وقتی پاهای تپل ی خانومو میبینم و بعد پاهای خودمو ناراحت میشم 😭.یه پروفایل بود ب اسم گلدونه تاپیک تزریق چرلی زده بود نزدیک هزار صفحه.خودش نوشته بود سینه هامو پروتز گذاشتم باسنم و صورتمو چربی زدم الان بعد س سال هنوز از چربی باسنم ی ذره هم کم نشده و راصی ام و صورت مامانم چربی زدن و دکتر تورانی زده برام و .....اما جالبه صفحات اخر گشتم اصلا گلدونه نیست انگار با فوت اون خانوم دکتر گلدونه هم رفته شاید داشت برای دکتره تبلیغات میکرد و مشتری جنع میکرد براش .تو این سایت خیلیا هستن الکی میگن خاهرم مادرم فلان دوستم اون مشکلو داشت الان انقده خوب شده رفته پیش فلان دکتر .ویا ی عده زرنگترن با ی پروفایل دکتر خوب میخان و با ی پروفایل دیگه میان ب اونیکی پروفایلشون مثلا دکتر خوب معرفی میکنن و یا یکی مینویسه من چربی زدم انقده خوب شده و با اونیکی پروفایلش میاد از خودش میپرسه تروخدا پیش کی رفتی بگو منم برم 😥. ثبتی جان الان صورت شما چربیش در چه وضعه؟اذیت و درد و گزگز اینا ک نداره؟اخه من امبولی میاره .این عارصه تا وقتی چربی تو بدنه هست و یا مدتی بعد از تزریق خطر امبولی رفع میشه؟ببخشید زیاد سوال کردم 

ممنونم ازت ثبتی جان.شکمم اصلا اویزون نیست یه کوچولو شکم دارم.که باید یکم تپلتر شم تا یذره از شکم و ی ...

دقیقا با فوت دکتر تورانی گلدونه هم محو شد. مگر اینکه با تبلیغات برای یک پزشک دیگه دوباره شروع به کار کنه. 

آره مقدار زیادیش جذب شده اما در اثر ورم زیاد مویرگ های پوست صورتم پاره شده چون من پوستم به شدت خشکه. الان صورتم شل و کدر و پر از مویرگ شده.

بزرگترین اشتباه زندگیم تزریق چربی به صورت بود. نزدیک ۱۲ تومن هم هزینه کردم.

دقیقا با فوت دکتر تورانی گلدونه هم محو شد. مگر اینکه با تبلیغات برای یک پزشک دیگه دوباره شروع به کار ...

اصلا متاسفانه وجدان ندارن.میدونن که چه بد دردری هست این عوارص تزریق.اما منفعت خوشون مهمتره براشون.دستتون درد نکنه که اینجا اگاهی میدین خدا هرچه سریعتر مشکلتونو حل کنه.برای سلامتی منم دعا کنین 🌺

واقعا مزخرفه تزریق چربی قراربود یک جلسه انجام بشه دکتردوبرابر چربی گرفت بهم. نگفت پامم خیلی لاغرشد ازیه پا برداشت کرد چربی هم خابید پول علکی خرج کردنه حیف پولی که دادم پامم ازبین رفت زیباییش گول این دکترارونخورید بیشترشون ناوارد ن فقط جراح خوبه

ممنون عزیزم از توضیحات.اینکه میگن چربی حاوی سلول بنیادیه و به کلاژن سازی پوست کمک می‌کنه چی.؟

شاید شما بار اول بیش از حد براتون تزریق کردند که مویرگ هاتون پاره شده.

من اصفهانم میخواستم برم پیش شمعی ولی بازم شک‌کردم.

تا حالا  پیجش و نمونه کارهاش رو دیدید.واقعا وسوسه کننده ای.

منم همش از افتادگی صورت بعد از چند سال میترسم از گلوله گلوله شدن چربی زیر پوست.و‌همچنین از گود شدن ناحیه برداشت چربی.

من هیکلمم لاغره و چربی آنچنانی ندارم