2777
2789
عنوان

یه واقعیتی توی ازدواج وجود داره

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

کلا چه توی ازدواج و چه در هر مرحله زندگی آدم بدون حمایت خانواده احتمال شکست خوردنش به شدت بالاست.

وقتی هم ازدواج مطابق نظرشون نیست و به دختر یا پسرشون میگن بعد ازدواج دور ما رو خط بکش، اون مساله هم دچار شکست میشه.

ولی اگر همون ازدواجم حمایت کنن شاید کارش به جاهای باریک نرسه

خوشبخت و سلامت باشین عزیزم💓💓مرسی که تجربه اتون رو گفتی

ممنون عزیزم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ضمن اینکه شما کلا خونتون هم جداست نمیری پیش خانواده طرف زندگی کنی دوری دوستی سالی یبار میای میری

نه عزیزم این حرفا اولش قشنگه.

خدایی نکرده خانوادش فوت بشن یا مریض بشن،باید بری تو کلی مراسم شرکت کنی و هر روز ببینیشون.

مادرش مریض بشه و بخواد چند روز بیاد پیش شما.

تولدی جشنی چیزی باشه،واقعا نمیخوای بری؟

بعدشم اون از دل همون خانواده اومده و حداقل ۲۰ سال با اونا خو گرفته و رفتارهاش و حرف زدنش انعکاسی از اونهاست.

پس نمیتونی بگی فقط خودش بیخیال خانوادش

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

عزیزم بحث تجربه نیست کی میخواین بفهمین ازدواج مهم ترین تصمیم زندگی یک نفر هست و خودش باید این تصمیم ...

عزیزم اینکه پدر خانواده بگه نمیخوام دخترم رو به یه فرد بیکار بدم،کامل منطقیه.کی میخواد بچه ی دست گلش رو به کسی بده که حتی شغل نداره؟

بعدا به خاطر همین بی پولی و بیکاری کلی بحث پیش میاد و جدا میشن.

دختره هم میگه عشق چشمام رو کور کرده بود شما چرا نزدین تو سرم تا این غلط رو نکنم؟

دیدم این مورد رو که میگم

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

عزیزم اهمیت خانواده خیلیی خیلیی زیاده،و طرف مقابل باید برای خانوادش و همسر آینده اش ارزش زیادی قائل ...

پارتنر من هیچکسو از من بالاتر نمی‌بینه و تو روی کل خانوادش وایساد چون سالهاس به پاش موندم چون متوجه هس در آخر کی براش میمونه خانواده اصلا اهمیتی نداره من صلاح خودمو می‌دونم پسری که عاشق باشه دنیا جلوش باشه کار خودشو می‌کنه اصلانم به این نیس که با خانوادش اینطوریه بمانم اینطوریه پارتنر من به هزاری به خانوادش نامیده اما به دلار واسه من خرج کرده بدون هیچ چشم داشت گاهی خانواده ها خوب نیستن همه خانواده ها صلاحتو نمیخام این دوره برادر خونیت هم حسادت می‌کنه یکم پیشرفت کنی

نه قبول ندارم غیر از خانواده ام یه طایفه با ازدواجم مخالف بودن

مهم خانواده ست.

فامیل رو میتونی رد کنی و توجه نکنی

چه خوب که خانواده موافق بودن

مهم خانواده ست.فامیل رو میتونی رد کنی و توجه نکنیچه خوب که خانواده موافق بودن

خانواده امم مخالف بودن پدرم گفت رفتی دیگه برنگرد گرچه الان عاشق شوهرمه

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

نه عزیزم این حرفا اولش قشنگه.خدایی نکرده خانوادش فوت بشن یا مریض بشن،باید بری تو کلی مراسم شرکت کنی ...

شرکت میکنم دشمن خونی که نیستم اما همسرم باید منو بخاد نه خانوادش چون صرفا خیلیا خانواده طرف میخانش اما شوهرش محلش هم نمیده . خیلیم دیدم چطور همسرشونو بالا میبرن پیش خانوادشون . پارتنر من قابل انعطاف بوده و تواین سالها تموم رفتاراش مطابق چیزی که من خاستم شده . مادرش هم فوت کردن 

ببین من سر ازدواجم خونوادم خودشونو دار میزدن. خونواده همسرم هم همینطور من خونواده خودمو ول کردم شوهر ...

من راستش خیلی موافقم ول کردن خانوادا نیستم.

طرف تونسته خانوادش رو که حداقل ۲۰ سال باهاشون زندگی کرده رو ول کنه،بعد انتظار داری تورو ول نکنه؟

این مکالمه ای هست که توی ذهنم مید