2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاید چشم سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 80 پست
یه دوست داشت که خیلی مزخرف بود حتی یه چشم تتو کرده بود رو دستش شبا خواهرم میرفتن قبرستون تا صبح دور ...

اونی ک شما میگی احتمال زیاد چشم سوم نیس چون چشم سوم خیلی باز کردنش سخته و کار هرکسی نیس و فقط واس ادمای خیلی پاک و خاصه.... خاهر شما احتمالا ی کار دیگ ای کرده مثلا از راه شیطانی بازش کرده چون چشم سوم ب همین راحتی باز نمیشه اصلااا و ابدااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه خودم ترسناک نبود... ولی اذیت میشدم مهم ترینش این بود انرژی از دست میدادم همش بی حال بودم یچیز ...

خداروشکر گذشته این جریانا❤

من کلا از این چیزا وحشت دارم

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 
به عنوان یه تست یه کار کوچیک میکنی؟ سوره بقره رو صوتش رو با صدای بلند پخش کن تظاهر کن داری گوش میدی ...

دیشب همینطور شد البته عرفه و ایتلکرسی بود یهو دو طرف پیشونیشو نگرفت گفت سرم درد میکنه خفش کن اونو بسه معلوم نی چیکار میکنی و تا بعد شام دیگه هیچی نگفت رفت اتاقش

ادیوس ..☆
عجب خانواده ریلکسی هستین که دخترتون شب میرفته قبرستون دور اتیشو ورد میخونده و شما هم خبر داشتین و هی ...

تو این وضعیتی که من تمام تن بدنم دار میلرزه این حرفتون واقعا زنندس خانوادم نمیدونن من خاک برسر میدونم ولی نمیدونم باید چیکار کنم خودتو بزار سرجای من 

ادیوس ..☆
من خودم نماز می خونم شوهرم نمیخونه اما خیلی قویه معنویاتش  و فکرش یه درصد سمت  چشم سوم و ا ...

عالیه عزیزم هی بیشتر و بیشترش کنید نذارید تروخدا من الان چیزی بگم مسخره میکنن.. ولی خیلی بپا پای موکل و اجنه و طلسم باز نشه اون شاید ناخواسته ی اشتباهاتی بکنه ک جبران ناپذیر باشه.. سوره بقره هرررروز پخش کن مکل خونه بپیچه.. ماهواره رو اگر دارید بنداز بره چون هم رقص هم لهو لعب غنا.. شما بهتر از من میدونی خودت

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ازش بپرس من به خواستم میرسم شرایط جور میشه لطفا آرش بپرس شاید بتونه بگه لطفاااااا

😑😑😑😑😑

تو فقط از آب گلالود ماهی تو بگیر😅😅😅

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
تو این وضعیتی که من تمام تن بدنم دار میلرزه این حرفتون واقعا زنندس خانوادم نمیدونن من خاک برسر میدون ...

خودمونو جای شما گذاشتیم و گفتیم ببرش روانپزشک و قران پخش کن و به خانواده ات بگو 

واقعا خیلی عجیبه این چیزها را دیدی و هیچ کاری نکردی 

جواب ابلهان خاموشیست
جندسالشه با پدر مادرت صحبت کن نزارید فقط .خانواده من بدبخت شدن شما نشید .هرکاری میخایم کنیم داداشم ز ...

یعنی چی هر کاری می کنید؟؟؟

چجوری اذیت می کنن..

آی ام کنجکاو

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....