2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاید چشم سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 80 پست
جو گیر شده ...داره مثلا چشم سومش را تمرین میده که بازبشه .... حتما به پدر و مادرت بگو که این ادا ها ...

باحال بود

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورد خوندن و تاریکی راه ارتباط با اجنه هست عزیزم .

فکر کنم داره باهاشون ارتباط میگیره هیچ چشم سومی نیست .

جلوشو بگیرید برادر منم اینکارارو کرد شوخی گرفتیم میرفت اتاق تا صبح ورد میخوند الان مادرم هرخوته ای میره اذیتشون میکنن .من خودم میرم خونشون تا صبح میشینم بالاسر بچم صبح میخابم

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
چی میگ مثلن؟!

عنخ منوهنخ  اصلا نیفهمم چی میگه اینارم بزور متوجه شدم خیلی ریز میگه چشاش بستس یهو باز میکنه زل میزنه به یه نقطه و لبخند میزنه تازه به منم میگفت بیا باهم انجام بدیم عاقل باش و..

ادیوس ..☆
عنخ منوهنخ  اصلا نیفهمم چی میگه اینارم بزور متوجه شدم خیلی ریز میگه چشاش بستس یهو باز میکنه زل ...

پاشو برو صدای قرآن بگذار توی خونه ات پخش بشه 

این خواهرتم ببر پیش روانپزشک 

جواب ابلهان خاموشیست
عنخ منوهنخ  اصلا نیفهمم چی میگه اینارم بزور متوجه شدم خیلی ریز میگه چشاش بستس یهو باز میکنه زل ...

وایی😫

من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم                           دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌
😭😭😭😭😭ای خدا بیچاره شدم رفت چیکارکنم😭😭😭😭😭😭😭

جندسالشه با پدر مادرت صحبت کن نزارید فقط .خانواده من بدبخت شدن شما نشید .هرکاری میخایم کنیم داداشم زود میگه فلانه بسانه خسته شدیم 

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
اصلا نمیاد سمت این چیزا تازه دوری هم میکنه میگه سر درد میگیرم

عزیزم تروخدا خیلی حواستون جمع کن

فضای خونتون و معنویات خودت و شوهرتون چجوریه؟ 

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

به عنوان یه تست یه کار کوچیک میکنی؟

سوره بقره رو صوتش رو با صدای بلند پخش کن تظاهر کن داری گوش میدی که بخونی

عکس العملش رو زیرنظر بگیر ببین چیکار می‌کنه

(صرفا می‌خوام از یه چیزی مطمئن بشم) 

Got nothing to say