2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاید چشم سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 80 پست
ببین نمیدونم از کجا این کارا رو یاد گرفته ولی هر چی روش خاص خودشو داره الان اگه این کاری که داره می ...

یه دوست داشت که خیلی مزخرف بود حتی یه چشم تتو کرده بود رو دستش شبا خواهرم میرفتن قبرستون تا صبح دور آتیش هی یچیزایی میگفتن ولی خونشون از شهر ما رفت ارتباطا خیلی کمرنگ شد الان خواهرم خودش نمیدونم از کجا این چیزا یاد گرفته نمیدونم اون دختره بهش میگه نمیدونم چیکار میکنه

ادیوس ..☆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق چشم ششم من لايك_نكن_شر_ميشه پست شما رو پسندید لايك_نكن_شر_ميشه پست شما رو پسندید لايك_نك ...

عه چ جالب منم صبح ایجور شدم

. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره

عجب خانواده ریلکسی هستین که دخترتون شب میرفته قبرستون دور اتیشو ورد میخونده و شما هم خبر داشتین و هیچ کاری نکردین.....

به نظر من که استارتر سرکارمون گذاشتی، انگار فیلم ترسناکه ،ورد میخونه ،خیره میشه ، از قران فراری شده ،میگه با صوت قران سر درد میگیرم

جواب ابلهان خاموشیست
😐خب بیچاره شدین

خیلی ترسناک بود اونموقع که این چیزا رو تجربه میکردی؟☹

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 
شما مگ مشکلتون چی بوده؟؟

به خاهرزادم میگع میدونم داری شیطونی میکنی .

من بچم کورتاژ شد گفت من میدونستم قلب نداره تو باعثش شدی قلبش نزنه .

پدرم با عموم یه خونه شراکتی دارن کلا میگه بوی خون نیده اون خونه یکی باید بمیره تا فروش بره .

تا صبح تواتاق ورد میگه یشب میگفت خاهرم میگه دیدم در اتاقو محکم میزنن اینم ترسیده گفته شاید داداشم حالش بدشده درو باز کرده زود دیده خابهههه داداشم میگه نه تو نباید باز میکردی رفت دیگه .

یه شب هم زنونه بالاپشت بوم نشسته بودیم منو خاهرم و خاهرزادم یهو همه جا روشن شد سایه رد شد خشکمون زده بود فقط زنگ زدیم به مامانم که زود بیاد تا مامانم بیاد نور رفت

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
عزیزم تروخدا خیلی حواستون جمع کن فضای خونتون و معنویات خودت و شوهرتون چجوریه؟ 

من خودم نماز می خونم شوهرم نمیخونه اما خیلی قویه معنویاتش  و فکرش یه درصد سمت  چشم سوم و این مزخرفات نمیره خونمون هم من هرشب دعا های متفاوت صوتی میزارم 

ادیوس ..☆
😰یا خدااااا ینی چشمش بازه؟؟؟ یا با جنا در ارتباطه؟ کدومشه

با جن ارتباط گرفته .خونه قبلی مادرم واقعا اذیت شدیم الان بیچاره خونه چهارم اساس برده باز آدم نمیشه دست بکشه

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
خیلی ترسناک بود اونموقع که این چیزا رو تجربه میکردی؟☹

واسه خودم ترسناک نبود...

ولی اذیت میشدم مهم ترینش این بود انرژی از دست میدادم همش بی حال بودم

یچیزایی اینجا توضیح نمیدم وگرنه کم هم نبود

Got nothing to say 

به خاهرزادم میگع میدونم داری شیطونی میکنی . من بچم کورتاژ شد گفت من میدونستم قلب نداره تو باعثش شدی ...

برگام 🍃🍃😦

من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم                           دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌