2777
2789
عنوان

امد به سرم از انچه میترسیدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2621 بازدید | 178 پست
من بیرون برم ماسک میزنم ولی کنار مریض ها بودم ماسک نزدم که اونها هم نزنن و خفه نشن 

کامنت خودتو بخون....میگی من از روز اول کرونا ماسک نزدم....دیدی اعتراض کردن گفتی تو بانک میزنم...دیدی نشد نیگی تو خیازونم میزنم....دو تا اعتراض دیگه به کامنتت بشه میگی من نبودم اصلا...تو خونه هم ماسک میزنم من....هعییییی

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامنت خودتو بخون....میگی من از روز اول کرونا ماسک نزدم....دیدی اعتراض کردن گفتی تو بانک میزنم...دیدی ...

من از روز اول کورونا کنار مریض ماسک نزدم حالا یه جا رفتم زدم یه جا نزدم دیگه دونه دونه که نمیتونم توضیح بدم  مثلا دیروز رفتم سبزی خریدم زدم 🙄

الان کی داره میره شمال من بهش گیر بدم؟ :)) 

فوتی های الان رو باید ریشه شو توی پنج شش هفته پیش جستجو کرد......خدا از باعث و بانیش نگذره....اون موقع که جاده های شمال و کلا شهرهای تفریحی هر شهرستان مسیراش قفل بود از ترافیک....همین مشهد مرتب اعلام میکردن مسیرتای طرقبه و شاندیز ترافیکه.....الان که دیگه رسید به محرم......ان شاءالله خدا خودش رحم کنه و بهمون کمک کنه

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

من چندروز پیش از سرکار برمیگشتم تو تاکسی یه خانومی نشسته بود برگشت گفت خدالعنتش کنه هرکی میره مسافرت و هیئت تا نمیدونم چرا خودشون هیچیشون نمیشه یه ذره دقت کردم چون جلو نشسته بود دیدم ماسک نزده گفتم شما فعلا ماسکتو بزن بعد زر بزن از بس عصبانی شده بودم سریع پیاده شدم اخه یکی به اینا بگه آشغال تو اول خودتو جمع کن بعد بیا راجع به مسافرت و هئیت نرفتن مردم نظر بده😐

خدا کافیست❤️
چنتا برات مثال بزنم؟ دختر عمه ی خودم هر هفته در حال استوری گذاریه تو همین بساط عقد کرده بله برون گرف ...

بحث دعا و توسل بود بجای رعایت کردن و تشکر کردن بخاطر هوش ک خدا بت داده ک تصمیم درستو بگیری. من اونو گفتم هرجا بحث بساط عقد هم شد من قول میدم تیکه بندازم ک تبعیض نشه

بحث دعا و توسل بود بجای رعایت کردن و تشکر کردن بخاطر هوش ک خدا بت داده ک تصمیم درستو بگیری. من اونو ...

ما دو ساله که عروسی مونو انداختیم عقب دیگه بیخیال شدیم و تو خونه عقد کردیم محضر هم نرفتیم عاقد اوردیم خونه