2777
2789
عنوان

امد به سرم از انچه میترسیدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2621 بازدید | 178 پست
درسته حالا مشکلات داریم...ولی اینم که مرغ همسایه غاز باشه برامون بده.....کجا مردم ما نامهربونن و لقم ...

اره دیدم توریست اومده بود ایران گرفتن مثل سگ زدن بدبختو و دوچرخه اشو ازش دزدیدن   و پول و موبایلشو دزدیدن.   توریست میبینن از همون راننده تاکسی فرودگاه شروع میکنن به تیغیدن طرف تا الی ماشالله  بعد توریست دیوانه اس مگه بیاد ایران یه حجاب اجباری هزار جور ناامنی و بی فرهنگی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا!!!!داری میگی از اول ماسک نزدم با افتخار من به شخصه ادم بدون ماسک میبینم به شعورش شک میکنم واقعا ...

دقیقا من چندروز پیش به یکی از همین بیشعورا داشتم میگفتم چرا ماسک نمیزنی میگفت من واکسن سرخودم یعنی تا این حدااااا 😐

خدا کافیست❤️
من آنتی بادی دارم دکترم گفت نه ناقلی نه میگیری فعلا 

همین حرفارو زدیم کشور پر شده از کرونا،در هر صورت ماسک باید باشه هر دکتری یه نظریه میده

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
فعلا!!!!داری میگی از اول ماسک نزدم با افتخار من به شخصه ادم بدون ماسک میبینم به شعورش شک میکنم واقعا ...

بین مریض ها ماسک نزدم که ازشون پرستاری میکردم فقط برای اینکه اونها هم نزنن و خفه نشن الکی میگفتم منم مریضم ماسکشونو در بیارن چون به اندازه کافی حالشون بد هست اگه ماسک بزنن بدتر میشن 

شما گفتین بین کسایی ک رفتن شمالو هیئت تبعیض نزار نمیدونم چه ربطی داشت اون وسط ولی من جواب دادم باز

اخه شما با حمله به هئت و عذاداری شروع کردی گفتم به اوناهم گیر دادی که چرا میرین شمال

دیگه تو بانک و جاهای دیگه ماسک میزدم ولی در کنار مریض ها نزدم 

عزیز من قانع شدن ما مهم نیست وجدانتو قاضی کن حق هزار تا بچه کوچیک بیگناه که دارن ماسک میزنن و نذار رو گردنت بمونه باقیشبا خودت

عزیز من قانع شدن ما مهم نیست وجدانتو قاضی کن حق هزار تا بچه کوچیک بیگناه که دارن ماسک میزنن و نذار ر ...

من فقط سر کار میرم و بس حتی دوست هامو تو خیابون هم نمیرم ببینم میترسم بازم یه وقت ناقل باشم چون از مریض پرستاری میکنم 

الان کی داره میره شمال من بهش گیر بدم؟ :)) 

چنتا برات مثال بزنم؟ دختر عمه ی خودم هر هفته در حال استوری گذاریه تو همین بساط عقد کرده بله برون گرفته این یه نمونه ی کوچیکه فقط