2777
2789
عنوان

دلم همش نبض میزنه🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 64 پست
از وقتی دل از دکترا کندم و فقط گیاهی مصرف میکردم پریود بشم تقریبا ۱۰ ماه طول کشید

مبارکت باشه عزیزم

کلا چند وقت اقدام بودی؟

ب من متفورمین داده ۳ تا در روز

ولی داروهای هورمونی نمیخورم

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه عزیزم کلا چند وقت اقدام بودی؟ ب من متفورمین داده ۳ تا در روز ولی داروهای هورمونی نمیخ ...

این همه متفورمین.؟!!نخور بابا 

من ی دونه بچه داشتم.اون موقع ها تنبلیم خیلی شدید نبود ماه دوم مصرف کلومیفن باردار شدم.بعد زایمانم چون تاکید داشتم دومی روهم بیارم پیشگیری نکردم.از یک سالگی پسرم که پریود شدم بس که نامنظم بود رفتم دکتر.اونجا فهمیدم تنبلیم با شدت بیشتری برگشته.از همون زمان شروع کردم به مصرف دارو.از تولد پسرم تا بارداری دخترم درست ۴ سال و نیم طول کشید.تو این مدت دارویی نبود که نخوردم.حتی عکس رنگی هم انداختم ولی درنهایت داروگیاهی وضعیتمو درست کرد

سلام دوستان یه سوال داشتم چقدر طول میکشه شکم زن باردار بزرگ بشه؟

معمولا۴ ماه ب بعد

اونایی ک زودتر نشون میده یا خودشون شکم داشتن و چاق تر شدن یا نفخه

ولی بچه رشدش ماه چهار و پنج به بعده قبلش خیییلی کوچیک تر از اینه ک بخواد شکمو بزرگ نشون بده

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
این همه متفورمین.؟!!نخور بابا  من ی دونه بچه داشتم.اون موقع ها تنبلیم خیلی شدید نبود ماه دوم م ...

ممنون عزیز ک توضیح دادی

منظورت از دارو گیاهی همون زالو و حجامت و.... ایناست یا کارای دیگ هم کردی؟

مثلا چیا میخوردی؟

منم همینجوری شکمم نبض داره

نه نیستی

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ممنون عزیز ک توضیح دادی منظورت از دارو گیاهی همون زالو و حجامت و.... ایناست یا کارای دیگ هم کردی؟ ...

اون کارا به جای خودش.دارو گیاهی منظورم ی سری جوشونده های ترکیبی و قرصای گیاهیه.باید بری از درمانگاه طب اسلامی بگیری

اگه مشهدی برو خیابون بهار ۴ راه جهاد جهاد ۴.داروهاشون خیلی عالیه برا تنبلی تخمدان

سلام دوستان این مثبته؟ درسته؟

بله مبارکت باشه عزیزدلم😍😍😍😍

اون کارا به جای خودش.دارو گیاهی منظورم ی سری جوشونده های ترکیبی و قرصای گیاهیه.باید بری از درمانگاه ...

ممنون عزیزم قم هستم

انشالله همین ماه با هم باردار باشیم چون منم دو سه روز قبل دو سه تا نبض داشتم زیر سینم

سلام عزیزم خوبی؟

چیشد پریود نشدی؟ ان شاءلله خبر مامان شدنتو بدی😍