2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

274 بازدید | 57 پست

انقد همش گریه میکنم 

دیگه حوصله هیچیو ندارم

واقعا شدم یا مرده متحرک

دخترم بخاطر ضربه بسرش اختلال یادگیری پیداکرده 

دوسال عادی رفت ولی معلم هی زود زود یادمیداد حروف اینارو این حتی یدونه ش هم یادنگرفت ۸ سالش تموم شده یه رنگم بلد نیس 

دیگه گفتم خیلی داره عقب میمونه بردمش مدرسه استثنایی اونجا بچه ها اکثرا سندرومی اینا هستن 

خیلی ناراحتم اونجا میرا مدرسه صب یاسرویس میفرستمش میام میشینم گریه میکنم تا بیاد بااین وضع بارداری 

شوهرم میگه بره یکم ک یادبگیره میاریمش مدرسه عادی 

ولی خیلیا میگن نزار بره اونجا میگن یادنمیگیره اونجا بزور خودمو راضی میکنم باز نمیتونم قبوب کنم دوست هاش اینجوری هستن آخه دختر من سالمه میگم میره مثل اونا میشه 

آخه من الان چیکارکنم 

خیلیا میگن غیرانتفاعی ولی اونجام کاری نمیتونن بکنن برااین

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

هزینه کلاس های دیگه خیلی زیاده 

نمیتونم ببرمش کاردرمانی اینا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توسل کن به شریفه خاتون دختر امام حسن 💖

از الان غصه م گرفته صبح میخام بفرستمش اونجا 

هی گریه میکنم آروم میشم باز شرو میکنم 

توروخدا دعا کنین دیگه واقعا نمیتونم تحمل کنم 

میشه یکم بگسن چیکاربایدبکنم آدابش چیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر نگفت حالش بهتر میشه؟

دکتر میگه بقرست مدرسه 

گفت خیلی باید کاربشه

ولی خب کی میاد زیاد کار کنه باهاش مدرسه هم میگه میره

دکتر میگفت مغزش آسیب دیده مدرسه استثنایی جای این بچه هاست 😭😭😭😭😭

ولی دختر من مثل اونا نیست درک میکنه میفهمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بفرس مدرسه عادی اگه هزینشو داری ی معلم خصوصی بگیر روحیه بچت خراب نشه گناه داره

دیگه نمیتونه مدرسه عادی برگرده 

تا وقتی ک بتونه یکم الفبا اینارو یادبگیره سنجش کنن بزارن برگرده 

اونجام روحیه ش خراب میشع چون خیلی مقایسه میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر میگه بقرست مدرسه گفت خیلی باید کاربشهولی خب کی میاد زیاد کار کنه باهاش مدرسه هم میگه میرهدکتر م ...

داخل خونه باهاش کار میکنید یاد میگیره؟ مثلا بازیهای کارت بازی و از این بازیهای فکری مناسب سنش، چطوره؟ چون گفتید رنگ هم بلد نیست،

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

داخل خونه باهاش کار میکنید یاد میگیره؟ مثلا بازیهای کارت بازی و از این بازیهای فکری مناسب سنش، چطوره ...

بازی فکری هارو بیشترشو خوب بلده 

کل بازی های گوشی رو هم بلده 

نمیدونم سردرنمیارم ازش ولی ۵ ۶ ساله یه رنگ نتونستم یادش بدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
داخل خونه باهاش کار میکنید یاد میگیره؟ مثلا بازیهای کارت بازی و از این بازیهای فکری مناسب سنش، چطوره ...

بامن اصلا تمرین نمیکنه علاقه هم به رنگ اینا نداره اصلا گوش نمیده مهم نیس براش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بازی فکری هارو بیشترشو خوب بلده کل بازی های گوشی رو هم بلده نمیدونم سردرنمیارم ازش ولی ۵ ۶ ساله یه ر ...

سعی کنید از موبایل دورش کنید و تشویقش کنید به خوندن کتاب داستان

خودتون براش کتاب داستان بخونید با کلی تصویر ، مخصوصا داستان هایی که دوست داره، باید مغزش رو بیشتر درگیر کنید مثلا عروسک بازیا و اینها، ببینید خودش چجور صحبت میکنه چیا میگه و چیا بلده

موبایل آفته

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خب بینایی‌اش مشکل نداره؟

نه خوبه دکترم بردمش 

اسم هاشون یادش نمیمونه ولی یه رنگ مثلا نشون بدم بگم این رنگی اارو جم کن یا جدا کن قشنگ جم میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بامن اصلا تمرین نمیکنه علاقه هم به رنگ اینا نداره اصلا گوش نمیده مهم نیس براش

یعنی مثلا میپرسید این لباس چه رنگیه چی میگه