2777
2789
عنوان

دلم همش نبض میزنه🙄

1553 بازدید | 64 پست

سلام دوستان ی ده روزی هست پریودم عقب افتاده هفته پیش بی بی گذاشتم منفی بود

الان همش زیر دلم تکون میخوره و نبض میزنه

هی میخوام بهش فک نکنم و دنبال علایم نباشم اما یهو چنتا نبض میزنه و آروم میشه! اعصابمو ریخته بهم

تا چند ماه دیگ باردار نشم فک کنم باید برم تیمارستان

دارم مریض میشم واقعا برام دعا کنید😔

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم بارداری عزیزم

یه بار دیگه بی بی چک بزن یا برو آزمایش 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

نی نی من ۲۰ هفته نبض زد این چه زود نبض میزنه 🤨

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

منم زیر دلم مثل نبض میزد همش خودمو دلداری میدادم ک باردار نیستم ولی خب بودم

من زیر سینه ام دوسه بار نبض زد این میشه ب معنای بارداری باشه عزیزم؟؟؟

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن

خانمایی ک تجربه بارداری داشتن 

از کی فهمیدین باردارین؟ این نبض زدنا میتونه علایم بارداری باشه؟

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
من زیر سینه ام دوسه بار نبض زد این میشه ب معنای بارداری باشه عزیزم؟؟؟

میدونم هی به خودم میگم الکی دلتو خوش نکن تا یادم میره یهو زیر دلم وول میخوره

منم زیر دلم مثل نبض میزد همش خودمو دلداری میدادم ک باردار نیستم ولی خب بودم

من اقدامم یک سال و نیمه

اگ باردار باشم ک ذوق مرگ میشم

اما میدونم بازم توهمه😭😭😭😭

خانمایی ک تجربه بارداری داشتن  از کی فهمیدین باردارین؟ این نبض زدنا میتونه علایم بارداری باشه؟

من نبض نداشتم از هفته ۴ فهمیدم از دلدرد و کمردرد و درد واژن خیلی اذیت میشدم رفتم دکتر فرستاد سونو گفت احتمال داره باردارباشیاحتمالم داره کیست باشه گفت برو آزمایش اگه مثبت بود بارداری اومدم هم بی بی چکم مثبت بود هم بتام 

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

من اقدامم یک سال و نیمه اگ باردار باشم ک ذوق مرگ میشم اما میدونم بازم توهمه😭😭😭😭

یه سونو برو خوب انشالله مادرشدی

من نبض نداشتم از هفته ۴ فهمیدم از دلدرد و کمردرد و درد واژن خیلی اذیت میشدم رفتم دکتر فرستاد سونو گف ...

خدابرات حفظش کنه عزیزم😍

برامنم دعا کن توروخدا

حالم خیلی گرفتست