2777
2789
عنوان

دلم همش نبض میزنه🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان ک دارم پست میزارم زیر دلم هی داره نبض میزنه

نمیدونم چ مرگمه اه

خدایا اگ الان بچه قسمتم نیست لا اقل کمکم کن بتونم بش فک نکنم نه اینجوری ک روانی بشم

هر شب خوابایی میبینم ک همه میگن تعبیرش اینه صد در صد حامله ای

پدرم درومده ب خدا الانم ک هی دلم ی جوری تکون میخوره ک نمیتونم بهش محل ندم

هوووووف

خدایا ب همه ی منتظرا نی نی بده از صدقه سری اونا ب منم بده🤲😔

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
باشه گذاشتی ریپ بزن بگو جواب چی شد چون منم نبض داشتم زیر دلم ولی جدی نمیگرفتمش

سلام منفی

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
تا حالا سراغ داروگیاهی و طب سنتی رفتی؟

اوهوم....زیاد

زالو درمانی و بادکش و حجامت چطور؟ اگه دوباره رفتی سراغ داروگیاهی فقط به جوشونده اکتفا نکن هر ۳ ماه ...

بادکش انجام میدم ولی زالو وحشت دارم خیلی بدم میاد

دستت درد نکنه عزیزم❤

حجامت ساکرال چجوریه؟

بادکش انجام میدم ولی زالو وحشت دارم خیلی بدم میاد دستت درد نکنه عزیزم❤ حجامت ساکرال چجوریه؟

منم هم چندشم میشد هم شدید میترسیدم ولی ۲ ماه قبل بارداریم انجام دادم عالی بود.تمام کیستا از بین میره و تخمدانا پاکسازی میشن.شاید اون ماه تخمک گذاری نکنی ولی ماه بعدش چون کیست نداری اگه خودتو تقویت کنی تخمک گذاری میکنی

حجامت ساکرال هم تقریبا مثل زالو هست فقط اونقدر چندش نیست.از پشت کمر قسمت تخمدانا رو حجامت میکنن.اونم تخمدونارو پاکسازی میکنه

ی حلوا هم هست به اسم حلوای میتی دستورشو از نت بگیر درست کن هرماه بخور.نشاسته هم تو آب حل کن بخور.ان شاءالله به زودی جواب میگیری

بچه ها میدونید چجوری مشه امضا رو ویرایش کرد

هرکار میکنم نمیشه

منم هم چندشم میشد هم شدید میترسیدم ولی ۲ ماه قبل بارداریم انجام دادم عالی بود.تمام کیستا از بین میره ...

دستت درد نکنه عزیزم قربونت🥰😘

منم هم چندشم میشد هم شدید میترسیدم ولی ۲ ماه قبل بارداریم انجام دادم عالی بود.تمام کیستا از بین میره ...

شما چندماه طول کشید از اقدام تا بارداریت