2777
2789
عنوان

قم یا یزد ؟؟؟🤨🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 4038 بازدید | 67 پست
درباره امکانات یزد هم میشه بگین 

یزد مجتمعای خرید خوب داره.شهر بزرگ اما خلوتیه شلوغ پلوغ نیست.منطقه های سنتی داره جدیدم داره قسمتای مثلا بالا شهرش شیکن خیلی.مرکزشم خوبه خونه هاش.امکانات تفریحیش زیاد نیست خدایی مثلا کلا سه چار تا پارک بزرگ داره.ک دوتاش وسیله های بازی خوب داره.

در کل من حال خوبی ازش میگیرم.هواشم گرمه اما چون خشک هست و شرجی نیست اونقدری ادمو اذیت نمیکنه.

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه چه خوب شما رو پیدا کردم اتفاقا منم روحیم مثل شماست با دوستام بیرون زیاد میرم نظرتون درباره جو فره ...

فدات شم. 

ببین من توی دانشگاه اتفاقا دوست قمی داشتم که کاملا حجابشون در حد تهران بود و فقط داخل دانشگاه چادر سر میکردن 

و بقیه جاها تقریبا عادیه جو حجاب 

دیگه مثل زمان قدیم نیست که همه یا اکثرا مذهبی و چادری باشن 

اما اطراف حرم هستن که مقداری رو حجاب حساسن 

و بافت قدیمی شهر که همون اطراف حرم باشه سنتی ترن

سلام

ماگروه خانمهای قم داریم در

( تلگرام و ایتا)...

میتونید تشریف بیارید..شاید پیامم براتون تکراری باشه ببخشید  🙏

توی تلگرام و یا ایتا به ایشون پیام بدین    

Manokhoodaaa@

....شرط ورود به گروه ارسال ویس هست...اگر مشکلی ندارین با ویس،،،بهشون پیام بدین تا لینک گروه خانمهای،قم بدن بهتون

آیدیشون

Manokhoodaaa@

قم خوبه یزدنمیدونم

مرکزخریداش خیلی نیست ولی مثل تهرانه،بالاشهرش کلامانتویی،پایین شهرهم مانتویی زیاده

شهربازی هم چندتاداره خوبه

بزن گوگل کامل ببین😂

برای 
عههه میشه دربارش بگین لطفا

دوسش دارم شهر خوبیه.البت گرم هستا اگ با گرما نمیسازی.

مردمش مهمون نوازان.باندازه کلانشهرها هم محیط تفریحی اینا نداره درکل برا تحصیل دانشگا خوبه ولی

https://nethoosh.com/freeww/ببین این چیه  ..... از تاریخ11 ابان جدی درسموو میخونم و تا کنکور1402 عالللی ندم و پزشکی قبول نشمم نمیام اینجاا..عهد و قول و قرارمم 
دوسش دارم شهر خوبیه.البت گرم هستا اگ با گرما نمیسازی. مردمش مهمون نوازان.باندازه کلانشهرها هم محیط ...

خیلی ممنونم ازتون انشالله یزد ببینمتون ❤❤❤😘😘😘

خیلی ممنونم ازتون انشالله یزد ببینمتون ❤❤❤😘😘😘

انشالله عزیزم درخدمتیم قدمت سر چشم ما

https://nethoosh.com/freeww/ببین این چیه  ..... از تاریخ11 ابان جدی درسموو میخونم و تا کنکور1402 عالللی ندم و پزشکی قبول نشمم نمیام اینجاا..عهد و قول و قرارمم 

من خودم قمم بد نیست زیاد جاهای دیدنی باید بلد باشی بری خیلیا فکر میکنن قم جاهای دیدنی اونجور ک باید باشه نداره ولی کشی ک وارد باشه راحت میتونه جاهای دیدنیش بره  از نظر حجابم دهه هشتادیا دارن کمکم باز ترش میکنن و شبیه تهران شده مگر اینک بری حرمی یا جاهای زیارتی ک مجبور شی چادر بپوشی آبو هواشم بد نیست  یزدم آشنایی ندارم باهاش 

من خودم قمم بد نیست زیاد جاهای دیدنی باید بلد باشی بری خیلیا فکر میکنن قم جاهای دیدنی اونجور ک باید ...

منم دهه هشتادیم فکر کنم ماها داریم کلاااااا روزگار جدیدی رقم میزنیم🤣🤣🤣🤣

انشالله عزیزم درخدمتیم قدمت سر چشم ما

راستی من شنیدم اکثر خونه ها هم کفه یعنی حیاط داره و درخت انار دارن خونه ها راسته؟؟ من از آپارتمان متنفرم عاشق این جور خونه هام کلا تصور من از یزد فیلم یه حبه قنده 🤣🤣اگه واقعا اون جوری باشه عااالیه نمی دونم دیدینش یا نه