2777
2789
عنوان

قم یا یزد ؟؟؟🤨🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 4038 بازدید | 67 پست
مراكز خريد كه خيليييي زياد داره و خيلي جاهاي لوكس كه اصلا با يزد قابل مقايسه نيست من خودم قم تنهام ...

نه واللا ما دانشگاهمون پردیسان بود اگر با مانتو منتظر تاکسی میموندیم هزار نفر متلک مینداختن و صحنه های خیلی خیلی زشتی میدیدیم که جاش نیست اینجا بگم

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قم اینطوریه و جالبه در مورد امنیتش اینطوری میگن اینجا. اصلا امنیت نداره تو تاکسی ممکنه با هر صحنه ای ...

عه پس اون جا دانشجو بودین پس میشه شهرو از دید کسی که قراره ۷ سال اون جا باشه توصیف کنین امکانات مراکز تفریحی و ...

تقریبا در یک سطح هستن ولی قم یکمی مذهبی تره 

یزد شهر بزرگتریه در کل بستگی داره خودت از کدوم شهر باشی برو شهری که بهت نزدیکتره

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
من متولد و بزرگ شده تهرانم ولی وقتی رفتم یزد انقد از مردم و شهر خوشم اومد که گفتم اگر روزی خواستم از ...

منم یزد دوست دارم ولی ازمون دوره قم نزدیک تره واقعا نمیدونم چی کار کنم😭😭

عه پس اون جا دانشجو بودین پس میشه شهرو از دید کسی که قراره ۷ سال اون جا باشه توصیف کنین امکانات مراک ...

در یک کلام افتضاح افتضاح افتضاح

بیشتر نمیتونم توضیح بدم فقط بگم که دختر اگر تنها بره بیرون بهش بد نگاه میکنن و تیکه میندازن هیچ وقت یادم نمیره ما ۵ ۶ تا دختر بودیم که شب رو میرفتیم هتل که فرداش کلاس داشتیم انقدر مزاحممون میشدن که شب پشت در میز و صندلی میزاشتیم از ترس

قم به من هم نزدیک تره ولی طول تحصیلم زیاده میخوام شهر خوبی برم

اگه علوم پزشکی ای ،سطح یزد بالاتر از قمه

ولی قم به دلیل نزدیک تر بودن به پایتخت رتبه ی بهتری میخواد

و اتفاقا چون طول تحصیل زیاده ، باید سعی کنی تا جای ممکن ، جایی رو انتخاب کنی که به محل زندگیت نزدیک تره

مثلا من کنکوری ۹۹ بودم ، انتخاب رشتم ترتیبش اینجوری بود :

تهران

البرز

قم

قزوین

بعد شهرهایی مثل زنجان و سمنان و همدان و اراک و شهر های شمالی

بعد از این ها شهر های دورتر مثل یزد و کرمان و ...

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
نه واللا ما دانشگاهمون پردیسان بود اگر با مانتو منتظر تاکسی میموندیم هزار نفر متلک مینداختن و صحنه ه ...

همه جا متلك و اينجور چيزا هست

ولي بخواي كلي در نظر بگيري من كه تنهام و قم زندگي ميكنم امنيت و ارامش خاصي رو تجربه كردم

خانمي هم كه گفتن اب قم شوره ميتونن توي اينستاي قم سرچ كنن كه نوشته شده اب قم اصلا شور نيست و قابل اشاميدنه

و نياز به دستگاه تصفيه نيست

نه واللا ما دانشگاهمون پردیسان بود اگر با مانتو منتظر تاکسی میموندیم هزار نفر متلک مینداختن و صحنه ه ...

میشه پیشنهاد دوستیمو قبول کنید و در مورد قم بیش تر حرف بزنیم واقعا برام مهمه

میشه پیشنهاد دوستیمو قبول کنید و در مورد قم بیش تر حرف بزنیم واقعا برام مهمه

حتما. اینجا نمیتونم بگم ممکنه به کسی بربخوره

اگه علوم پزشکی ای ،سطح یزد بالاتر از قمه ولی قم به دلیل نزدیک تر بودن به پایتخت رتبه ی بهتری میخواد ...

خیلی ممنون الان چی می خونید ؟؟ منم کنکوری ۹۹ بودم یک سال پشت کنکور موندم ولی

خیلی ممنون الان چی می خونید ؟؟ منم کنکوری ۹۹ بودم یک سال پشت کنکور موندم ولی

من پزشکی میخونم

یکی از دانشگاهای تهران رو هم قبول شدم

۷ سال یه شهر دیگه زندگی کردن ،خیلی سخته

من هم پشت کنکوری بودم ، ۹۸ و ۹۹

فقط در مورد شهرا تحقیق میکنی با ادم متعصب حرف نزن ، تو همین تاپیکت متعصب نسبت به یه شهر زیاد بودن

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
من پزشکی میخونم یکی از دانشگاهای تهران رو هم قبول شدم ۷ سال یه شهر دیگه زندگی کردن ،خیلی سخته من ...

من احتمال آزاد برام هست شما کدوم دانشگاه هستین نظرتون درباره آزاد چیه ؟؟ دعا کنین منم مثل شما قبول بشم ❤❤انشالله موفق باشییین😘😘

من احتمال آزاد برام هست شما کدوم دانشگاه هستین نظرتون درباره آزاد چیه ؟؟ دعا کنین منم مثل شما قبول ب ...

من دانشگاه ایرانم

رشته خوب باشه ،خیلی دانشگاه مهم نیست

ولی خوب پردیس ، نسبت به آزاد کیفیت بهتری داره . چون تو اکثر دانشگاه ها با بچه های سراسری سر یه کلاسی ، تا ۲ سال پیش آزاد خیلی قیمتش مناسب تر بود ، ولی الان یه رنجن ( البته آزاد تهران وضعیتش فرق داره و سطح خیلی خوبی داره )

من خودم قم رو جلوتر زده بودم به این دلیل که رتبه ی بهتری میخواست قبولیش و نزدیک تر بود