2777
2789
عنوان

خانم های محجبه میآید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 21 پست

کاش ازاین رنگی رنگیا هم  بدوزی 

مشتریش فک کنم بیشترباشع

من خودم عید کلی دنبالش گشتم اخر ازیه جا خریدم ابی،شو

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

من اهل پوشیدن عبا نیستم تاحالا نپوشیدم و گر ن حتما میخریدم

چون خیلی هم خوشگله واقعا❤

ولی چیزی ک برام جالب بود این ب ک چقد شما مهربونی

میتونستی اصلا ایرادش و نگی چون واقعا در ظاهر موردی نداره و ب چشم نمیاد

خدا ب دل پاک و مهربونت نگاه کنه و ب کسب برکت بده ان شاءالله 🌸🌱

امانت دارِ چادرِ خاکیِ مادرم زهرا(س)♥آنان که علی را خدا پندارند، کفرش به کنار عجب خدایی دارند:)))قسمت میدهم آقا به آوینی و تهرانی و چمران،جدایم مکن از لشگر خوبان، ز سیّد علیِ خامنه ای رهبرِ خوبان:) در جاده انقلاب روی تابلو نوشته: جاده لغزنده است، دشمنان مشغول کارند ، با دنده لَج حرکت نکنید دیر رسیدن به مقام بهتر از نرسیدن به امام است ، سرعت بیشتر از سرعت ولایت فقیه نباشد ، اگر پشتیبان ولایت نیستید کمربند دشمن را هم نبندید ، با وضو وارد شوید جاده مطهر به خون شهداست...الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته علی ابن ابي طالب(ع) من روضه تورا شنیدم و زنده ام هنوز..این رسم عاشقی نبود خاک برسرم"یا ابوالفضل العباس" ما گم شدگانیم که اندر خمِ دنیا، تنها هنر ماست که مجنونِ حسینیم.. در بندِ کسی باش که در بندِ حسین است:) شکستم، شکستی، شکستند دلِ مهدی را.. و این قصه هنوز ادامه دارد   ترک گناه دل آقا رو شاد میکنه بیا تا گناه نکنیم به نیت تعجیل در ظهورش و به رسم رفاقت گناه نکنیم:) به خاطر دلِ عزیزِ فاطمه... کاش من همه بودم، با همه دهان ها طُ را صدا میزدم:)) شیرین تر از این شور ندیدم همه عمر، شوری که خدا در دلم افکنده حسین است(صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش ازاین رنگی رنگیا هم  بدوزی  مشتریش فک کنم بیشترباشع من خودم عید کلی دنبالش گشتم اخر ...

اتفاقا قصد دارم،منتها قیمت پارچه اش ۳۰۰ میشه فقط،سرمایه ندارم

اورانیوم غنی شده تا حالا دیدین؟بزنید روش تا ببینید😂😂
لباس که ندارم بذارم برا فروش چیه،با دو سه تا عبا که نمیشه فروخت😁😔

خب بلاخره باید از یه جا شروع کنی دیگه

درضمن باید تو تن بپوشی عکسای شیک از کارات بگیری تو فضای اتلیه یا بیرون

تا کارات بچشم بیاد اینطوری اصلا دیده نمیشع

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

من اهل پوشیدن عبا نیستم تاحالا نپوشیدم و گر ن حتما میخریدم چون خیلی هم خوشگله واقعا❤  ولی چیز ...

ممنون عزیزم،اخه یکم فقط قسمت پولک دوریش خوب نشده،اون ظرافتی که مدنظرمه نداره،ممکنه خریدار متوجه نشه ولی پولش راحت از گلوم پایین نمیره 

،،،،وگرنه دزدی راحت تره زحمتش هم کم تاره😁😁😁

خب بلاخره باید از یه جا شروع کنی دیگه درضمن باید تو تن بپوشی عکسای شیک از کارات بگیری تو فضای اتلیه ...

اگه برم عکاسی برای عکس از لباس،چقدر میگیرن،چاپ که نمیخاد بشه،فقط عکسش خوب باشه،اخه دوربین اصلا خوب نیست

ممنون عزیزم،اخه یکم فقط قسمت پولک دوریش خوب نشده،اون ظرافتی که مدنظرمه نداره،ممکنه خریدار متوجه نشه ...

اجرت با خدا

مطمئن باش نون دل پاکت و میخوری❤

امانت دارِ چادرِ خاکیِ مادرم زهرا(س)♥آنان که علی را خدا پندارند، کفرش به کنار عجب خدایی دارند:)))قسمت میدهم آقا به آوینی و تهرانی و چمران،جدایم مکن از لشگر خوبان، ز سیّد علیِ خامنه ای رهبرِ خوبان:) در جاده انقلاب روی تابلو نوشته: جاده لغزنده است، دشمنان مشغول کارند ، با دنده لَج حرکت نکنید دیر رسیدن به مقام بهتر از نرسیدن به امام است ، سرعت بیشتر از سرعت ولایت فقیه نباشد ، اگر پشتیبان ولایت نیستید کمربند دشمن را هم نبندید ، با وضو وارد شوید جاده مطهر به خون شهداست...الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته علی ابن ابي طالب(ع) من روضه تورا شنیدم و زنده ام هنوز..این رسم عاشقی نبود خاک برسرم"یا ابوالفضل العباس" ما گم شدگانیم که اندر خمِ دنیا، تنها هنر ماست که مجنونِ حسینیم.. در بندِ کسی باش که در بندِ حسین است:) شکستم، شکستی، شکستند دلِ مهدی را.. و این قصه هنوز ادامه دارد   ترک گناه دل آقا رو شاد میکنه بیا تا گناه نکنیم به نیت تعجیل در ظهورش و به رسم رفاقت گناه نکنیم:) به خاطر دلِ عزیزِ فاطمه... کاش من همه بودم، با همه دهان ها طُ را صدا میزدم:)) شیرین تر از این شور ندیدم همه عمر، شوری که خدا در دلم افکنده حسین است(صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین)