2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صوات فرستادم

فداي دل مهربونت بشم

ان شاءالله عاقبت به خير و شاد بشي🙏🏻🌹

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
تاريخ دقيق همچيو ميدوني حتي ميگي چهار ماهه فراموشش كردم و حتي گفتي فالگيرم رفتي يعني دوسش داري و فرا ...

ن عزیزم 

من حساب سر انگشتی کردم براتون الان  ک نگا کردم دیدم تو این 4ماه اصلا. بهش فک نکردم 

فالگیر هم برای اون نرفته بودم، برای میراث زنگ زده بودم ک اول فالم اونو گقت! پشت وندشم گفت یکی دیگه هم دوستم داره

منم گفتم هردوشون اشتباه میکنن😂چون کارای خیلی مهم تری دارم

فداي دل مهربونت بشم ان شاءالله عاقبت به خير و شاد بشي🙏🏻🌹

عزیزم برای مادرتون دعا کردم و صلوات فرستادم

مگه مادرتون چیکار شدن؟

لطفا برای سلامتی مامانم دعا کنید دوست جونیا😘😘
الان از شوهرت راضیی؟ یا هنوزم اونو دوس داری؟؟

شوهرمو دوست ندارم ولی اونم دوست ندارم فقط دلم پیش بچمه از مردی خوشم نمیاد دوستدارم جدا بشم و مستقل بشم فقط فکرم آینده بچمه از من گذشته

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

خونوادش نذاشتن بهم برسیم من ازدواج کردم بچه دار شدم جدا شدم اما اون همچنان مجرد موند آخرشم آمد خودمو گرفت

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
ن عزیزم  من حساب سر انگشتی کردم براتون الان  ک نگا کردم دیدم تو این 4ماه اصلا. بهش فک نکر ...

اوهوم خب اميدوارم به عشقي كه لياقتشو داري برسي وًخوشحال باشي هميشه ❤️🌹

خدایا برای همه چی شکرت

عزیزم برای مادرتون دعا کردم و صلوات فرستادم مگه مادرتون چیکار شدن؟

متشكرم عزيزم

عاقبت به خير و حاجت روا بشي

بيماري عصبي داره كه مغز و نخاعش رو درگير كرده

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800