2777
2789
متشكرم عزيزم عاقبت به خير و حاجت روا بشي بيماري عصبي داره كه مغز و نخاعش رو درگير كرده

آخی عزیزم. انشالله که خدا شفا میده❤❤

لطفا برای سلامتی مامانم دعا کنید دوست جونیا😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونوادش نذاشتن بهم برسیم من ازدواج کردم بچه دار شدم جدا شدم اما اون همچنان مجرد موند آخرشم آمد خودمو ...

چه جالب😁

لطفا برای سلامتی مامانم دعا کنید دوست جونیا😘😘
کی بود🤓

جرج مایکل 

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

چه خوب

خیلی سیزده سال شب و روز بهش فکر کردم ولی حتی یکبارم  ندیدمش  تا اینکه جدا شدم خدا دوباره گذاشتش سر راهم

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
آوو☺💚

😁❤️✋

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

خیلی سیزده سال شب و روز بهش فکر کردم ولی حتی یکبارم  ندیدمش  تا اینکه جدا شدم خدا دوباره گ ...

عجیبه که ازت سواستفاده نکرده؟! آخه اینهایی که جدا میشن میگن آدم قبلی حتی اگه عاشقم بوده قبلا از خانومه سواستفاده میکنه

آخی عزیزم. انشالله که خدا شفا میده❤❤

ممنونم از دعاي خيرت🥰

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

عشق اول من که فقط چند کلمه باهاش حرف زدم و هیچ گونه ارتباطی نداشتیم باهم.۱۷ سالم بود که اومد دم خونمون کارت عروسی خواهرشو بهمون بده.من درو باز کردم و شدیدا مجذوبش شدم.بعد اون دورادور پیگیرش بودم چون فامیل بودیم.ولی هیچ وقت هیچ کاری نکردم که بگم بهش علاقه دارم.هیچ وقتم بعد اون ندیدمش.چون تو هیچکدوم از مراسمهایی که میدونستم اون میاد نمیرفتم.فازم چی بود خدا میدونه😅الانم جفتمون ازدواج کردیم.امیدوارم خوشبخت باشه

پسرم زندگیمه