درخواست دوستی قبول نمیشه. وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"... وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"... وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...
درخواست دوستی قبول نمیشه. وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"... وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"... وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
عشق اول من که فقط چند کلمه باهاش حرف زدم و هیچ گونه ارتباطی نداشتیم باهم.۱۷ سالم بود که اومد دم خونمون کارت عروسی خواهرشو بهمون بده.من درو باز کردم و شدیدا مجذوبش شدم.بعد اون دورادور پیگیرش بودم چون فامیل بودیم.ولی هیچ وقت هیچ کاری نکردم که بگم بهش علاقه دارم.هیچ وقتم بعد اون ندیدمش.چون تو هیچکدوم از مراسمهایی که میدونستم اون میاد نمیرفتم.فازم چی بود خدا میدونه😅الانم جفتمون ازدواج کردیم.امیدوارم خوشبخت باشه