2777
2789

منظور استارتر اینه که چون همسرشون با مادرایشون بد تا میکنه استارترم میخواد یجوری تلافی کنه تا شوهرش متوجه کار بدش بشه وگرنه یه گل که ارزش نداره اینهمه عزت نفسشو پایین بیاره ولی انگار همسرت خیلی جوگیره استارتر

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡

خانم گل اولا تبریک میگم مامان شدنت رو، دوما شما با این قضیه کلا لطف مادر شوهرتو فراموش کردی حتا که گفت بعد زایمان اول بیارش خونه خودمون، سوما مردا هم روی مادرشون حساسن خب کاری نمیتونسته بکنه دیگه یادش رفته گل رو بیاره خواسته بهترشو برات بیاره... اینکه ب مادرتون بی احترامی کنه کارش واقعا زشته ولی احتمالا اونم داره کارتو جبران میکنه ک گفتی برا مادرت دیگه گل هم نخر،بالاخره پسرشه بزرگش کرده اونم حق داره مثل مادر شما، و اینکه مشکل ماها اینه بلد نیستم چجوری یه حرفی رو بزنیم،اگه همسرتون ب هر دلیلی یادش نبود که سهم مادرتو بده خودت که حواست بود گوشزد میکردی،سعی کن ب اعصابت مسلط باشی همسرت تازه پدر شده سعی نکن با این رفتارا خاسته یا ناخاسته فک کنه با اومدن بچه اینجوری گیر دادنت شروع شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرن برا اینکه ی کم از خشمت کم بشه و اروم شی،به مادرت بگو من برم پیشه مادر شوهرم بمونم که از همون گوشتای گوسفند بخورم،تو هم برو خونخ پیشه بابا...

واقعا هم برو پیشه مادر شوهرت بمون

بزا بفهمه...همینطور ک این مامان منو ناراحت میکنه منم مامان اونو

اینجوری بیشترازچشم شوهرت میفتی .بهتررفتارکن بامادرش بزارشوهرتم یادبگیره .نه اینکه بدرفتاری کنی واونم بدتربشه بامادرت 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خیلی بی تربیتی اسی مادرشوهرت بنده خدا از جواب دادنش معلومه زن بدی نیست خودت خیلی بی ادبی خودت خودت و ...

عزیزم اینجوری نگو،زن تازه زایمان کرده حساسه،ناراحته که اینجا عنوان کرد،بدتر ناراحتش نکن

مطمعنا تقصیر شوهرشه،اون دوس داره تو این شرایطبه اون برسه نه مادرش

کل سال وقت هس گل واسه مادرش بگیره،حالا این یه روز مخصوص زنشه نباید گل رو میداد به مادرش و جلوی مادرش عنوان میکرد که واسه مامانم باشه

تنها کسی که لازم است او را شکست دهید ، همان کسی است که دیروز بوده اید
هرکاری هم کرده باشه جز همون چیزی که من گفتم به ذهن آدم نمیاد گلی که یه روز بعد پژمرده میسه باید اندا ...

اولا گل ازین گلدون بزرگاس ازین مصنوعیا...بعدشم خدا خودش شاهده برا گل نیس...فقط برا کارایه ک شوهرم میکنه...ازینطرف ب مادرمن کم محلی میکنه ازونطرف هرچیززززی ک داریم میبخشه ب مادرش

اصلاااااا اینطوور نیس خداشاهده مامان من هییییییچ برامون کم نزاشته و خیلی خوبی کرده و حتی ی بی احترام ...

همه چیو بی خیال .من الان فکر مامانتم. زحمت بکشه آخرشم بهش بی محلی بشه.دستشو ببوس بگو  برو خونه.بذار مادرشوهرت بهت برسه

حالا که مادر شوهرت خوبه توهم باهاش خوب باش و با سیاست باهاشون رفتار کن ... الان با این پیام که دادی خودتو بد کردی

در مورد گوسفند هم از این به بعد نذار مادرت اینا خوبی در حق شوهرت کنن 

روژان 💜  پژمان 💙  ماهان 🧡  آرمان 💚            دخترم ، نور زندگیم ، بمونی برام.             
نه میدونم گلم درمورده مادرت حق داری ک اونم فک میکنم نتیجه رفتار خودته چون با مادرش این رفتار و کردی ...

من با مادرش کاری نکردم ک...من خیلیییی هم احترام مادرشو دارم...من دیدم این داره ب مادرمن کم محلی میکنه منم ب مادرش پیام دادم برا گل از لج

من درکت میکنم ادم از درد دلش اینجوری میشع نع بخاطر گل

یه چیزیم بگم مقصر  فقططططط همسرته به نظرم خانواده شوهرت نرمالن طبق گفتت ببخشید ولی شوهرت بی ادبه و نفهمه شما تلافی سرع مادر شوهرت در اوردی 

حالام عب نداره بیخیااااال اورد اورد نیاوردم نیاورد 

لبخند های واگیردار😌💛