2777
2789

چقد فتنه ای

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی داری شورشو درمیاری به خاطر یک گل و بره 

ول کن 

تو الان تازه زایمان کردی ، به فکر خودت باش .فقط به خودت برس 

و مراقب بچه باش 

بعدا که دو ماه گذشت حساب همه رو میرسی مطمئنئن باش 

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉
خداروشکرررررر ک درکم کردی وگرنه بخدا مادرشوهرم خوبه بقران خیلی میخامش اما کارایه شوهرم باعث میشه منم ...

عزیزم قشنگ بشین با شوهرت حرف بزن مشکلتو حل کن الکی اینجوری همه خودت عصبی میشی هم اون مادرت گناه دارین بخدا بعدم تو میگی مادرشوهرم بدی نکرده تو مشکل اصلیت همسرته با اون طفلی کاری نداشته باش

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
نه میدونم گلم درمورده مادرت حق داری ک اونم فک میکنم نتیجه رفتار خودته چون با مادرش این رفتار و کردی ...

میشه عزیزم تو تاپیک من بیای از نظرت خوشم اومد

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 

چقدرخسیس بازی درمیاری استارتر 

ناخواسته داری خودتوبدمیکنی 

حالا۱بارگل خریده واسه مادرش 

به جااینکه بگی گل روبده خودم به شوهرت میگفتی یه گل دیگه هم واسه مادرت بخره 

یه دعوای الکی به خاطریه گل 😐

دنیادوروزهاوقات خودتوتلخ نکن گلی 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
استارتر واقعا روت شد پیام بدی؟؟؟؟ مگه ارزش یه گل چقدر هست که اینطوری گردی، ایشونم حتما فهمیدن منظورت ...

بزا بفهمه...همینطور ک این مامان منو ناراحت میکنه منم مامان اونو

بنظرم یه حدی بذاریم خانوادمون کمکمون کنن که توقعی از بقیه پیش نیاد کار به مقایسه نکشه. مادرت هرکار کرده برا تو کرده تو هم براش بکن همسرت مثل اکثر مردا درک نداره تو هم بیخیالش شو تا ارامش داشته باشه بذار بچسبه به همون مادرش تا هی اونام پس بزننش دو روز دیگه باز

لطفا درخواست دوستی ندید
چجوری ب مامانم بگم بره چ بگم ک بر نخوره بهش

بگوعزیزم.خودت دنیادیده تری بزارخودش ازپس زندگیش بربیاد.عزیزم مامان من اتقدرزحمت کشید بعدزایمان بدجور دست مزدشو دادن اونم شوهر من که همه سرش ازادب قسم میخوردن

وای چقد بدجنسسسسسی و حسودی شما !!!قشنگ معلومه !!

واسه یه گل چیکار کردی ماشاالله بهت 

شما مگه تازه زایمان نکرده بودی ؟؟چه انرژی داشتی  و داری واسه دعوا و بحث !!!

به شما چه که آشتی کرده و خودش رو میخواد جر بده ؟؟؟خلنواده خودشه !!!

پس انتظار داشتی تا ابد قهر باشه و پیش خانواده تو باشه !!

چطور میتونی بگی مادرم دوسال برای شوهرم زحمت کشیده ،

،ولی نمیتونی بگی مادرش بیست و چندسال براش زحمت کشیده !!!انتظار داری مادرش رو تا ابد ول کنه!

کامل معلومه داری حرص میخوری که با خانواده اش آشتی کرده !!(از پیام مادرش هم معلومه که چقد باشخصیته )

ضمنا وقتی تو واسه یه گل اینجوری کردی با مادرشوعرت ،،، ،،شوعرت هم حق داره بی محلی می‌کنه به مامانت