2777
2789

خییلییییی بچه ایی واقعا بنده خدا ناهار درست کرده دعوتت کرده بعد زایمان و بعدم که اینهمه احترام میگذاره یک گل ارزش این رو داره مگه بچه دوساله ایی قاقا لیلیت رو بهت ندادن اینجور میکنی قحطی گلم که نیومده یک گل دیگه بگیر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی  هر موقع  عصبانی میشی   تا  ۵۰  بشمار  

یکم  اب  بخور   

اگه دسترسی  داری  برو  تو بالکن  یا  محیط  بیرون  

چند  تا  نفس  عمیق  بکش  

اروم  که  شدی  تصمیم  بگیر 

کارت  خیلی  بد  نبوده   ولی    وقتش   نبوده  

من  بودم  طاقت  میاورم   تو  لحظه  مناسب   حالیش  میکردم .

درضمن  کم از خانوادت   کمک  بگیر    بذار  بره  زیر  بار  مسئولیت   زن  و  بچش  

فکر  میکنی  یه روز  میاد جلوی  خانوادت  دولا   راست  میشه ؟ 

نه   آخرش  میگه  همش  تو  زندگیمون  بودن   دخالت  میکردن .

بذار  دور  باشن ، احتراما   حفظ بشه

من اصلا جلو اونا نگفتم چرا دادی...امشب ت خونه ی خودم گفتم

من اشتباهاتت رو بگم عزیزم؟ ا_ بعد زایمان نباید ناهار میرفتی خونه مادرشوهرت مگه زن زایمان کرده میره مهمونی ناهار تشکر میکردی میکفتی بعد بیمارستان نمیتونم بیام شریطم مساعد نیست باید حتما برم خونه نیاز به استراحت و حموم  دارم که اونا هم بیان خونه خودت دیدنت نه شما بچتو بغل کنی بری 

۲_همسرت گفت برات گل میخره میگفتی باشه عزیزم یه گل ازون بهتر وخیلی گرونتر انتخاب میکردی میخرید برات

۳_میدونستی رفتارش طوریه که به مادرت بی احترامی میکنه مادرت رو نمیگفتی بیاد خونت خودت یک هفته میرفتی اونجاتاسر پابشی و‌برگردی 

۴_همیشه جای اینکه خودتو ادم بده نشون بدی و هی گیر بدی سر گل و ...  راست و مستقیم و بدون دعوا باهمسرت حرف بزن بگو به این دلیل به این دلیل به این دلیل ازت ناراحتم الان دیدی با اینکه حق باشماست ولی چون مسیله پافشاری روی آوردن گل مطرح شد کسی بهت حق نداد همسرت هم همینو بهونه می‌کنه الان به مادرش هم بهونه دادی واسه ناراحت شدن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
بره رو ی جایی جمع نمیکن ک بزرگ بشه؟؟؟بهشون نون خشک و خوراک میدن...خب مادر منم گوسفند داره ما این بره ...

خلطمبحث میکنی دیگه برای همین جدی نمیگیرنت که هیچ بدتر از چشم همه هم خودت رو میندازی گوسفند رو کشت میگفتی جایی نمیبری تو یخچال خودمون باشه بعدم تقسیم میکردی یه رون به مادرت میدادی یه رون به مامانش به جای اینکه سر گل اینکارا رو بکنی مشکل اصلیت رو مستقیم و روراست به شوهرت بگو . وقتی گل گل کنی خودت و حرفت رو در سطح یه بچه پایین میاری که باعث میشه بقیه حرفاتم کسی توجه نکنه و در حد یه غر غر و لوس بازی ببینن