همسرم تقریبا 18سال از من بزرگتر هست من خودم 37سالم هست .دو تا بچه هم از همسر قبلی شون دارن مادرشون ول کرده رفته و بچه هارو هم که یکی پسر هست و یکی دختر قبول نکرده خلاصه اینکه الان همسرم خیلی از زنای دیگه تعریف میکنه این چشاش خوشکله اون یکی خیلی هیکلی هست خلاصه تا چند روز پیش گفت دیدن زنای خوشکل به آدم حسابی آرامش میده و اینکه هنوز احساس مرد بودن میکنی. منم گفتم این صحبت هارو من دوست ندارم دوست داری واقعا منم این مدل باهات حرف بزنم ؟؟خلاصه در جواب میگه تو بدگمانی به من ..میگم دلیلش رفتارای خودت هست اگه من این رفتارهای تو رو داشته باشم تحمل میکنی تا من تحمل کنم ؟؟الان چند روز حرف نمیزنیم خودش و بچه هاش با هم میرن بیرون اصلا نمیگه این خانمم هست صداش بزنم منم راستش چند روزه دیگه نهار و شام نمی پزم قبلا قهر میکردیم خونه رو مرتب می کردم و شام و نهار حاضر اما تا کی آخه ..دیگه چندشم میشه ..تو خونه خیلی تنهام همش تو اتاقم ..خیلی مغروره اونم نمیاد بگه پاشو غذا درست کن یا حرفی هیچی .شما بگید چیکار کنم به نظرتون
عزیزم شما هم روی زیبایی و تناسب اندامتون کار کنید ،لباسهای شیک و زیبا بپوش ،همه جوره خودت رو دست بالا بگیر اعتماد بنفس داشته باش و ....اصلا نشون نده که ناراحت میشی مثلا گفت فلانی چه خوشگله بگو خوشگل تر از من ینی ،اصلا نشون نده که بدت اومده فقط با یه لبخند بگو من جذاب تر از خودم نمیبینم مثلا ،بنظرم یمدت فقط روی این مسایل تمرکز کن با یه مشاوره خوبم صحبت کن ،و اصلا اعتماد بنفست نیاد پایین.
قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قهر که نشد جواب. باهاش صحبت کن. بگو من اعتماد بنفسم کم میشه وقتی میبینم نگاهت به دیگرانه. و این میل در تموم انسانها هست که دوست دارن همسرشون نگاهش به اونا باشه نه دیگران. بگو خودت رو بذار جای من. اگه من دائم از جذابیت های آقایون دیگه برات میگفتم چه حسی داشتی؟ بگو میل جنسی و غیره کاملا مشترکه در زن و مرد. چرا من مراقب نگاهم هستم و تو نه؟ واقعا نمیخوای بخاطر من یخورده مراقب نگاهت و حرف زدنت باشی؟
الان ایشون باید شما رو توو تخم چشاشون بزارن 18سال زیاده هااااا
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)