2777
2789
عنوان

شوهراتون راجب زیبایی خانمهای دیگه صحبت میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 77 پست

عزیزم شما هم روی زیبایی و تناسب اندامتون کار کنید ،لباسهای شیک و زیبا بپوش ،همه جوره خودت رو دست بالا بگیر اعتماد بنفس داشته باش و ....اصلا نشون نده که ناراحت میشی مثلا گفت فلانی چه خوشگله بگو خوشگل تر از من ینی ،اصلا نشون نده که بدت اومده فقط با یه لبخند بگو من جذاب تر از خودم نمیبینم مثلا ،بنظرم یمدت فقط روی این مسایل تمرکز کن با یه مشاوره خوبم صحبت کن ،و اصلا اعتماد بنفست نیاد پایین.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهر که نشد جواب. باهاش صحبت کن. بگو من اعتماد بنفسم کم میشه وقتی میبینم نگاهت به دیگرانه. و این میل در تموم انسانها هست که دوست دارن همسرشون نگاهش به اونا باشه نه دیگران. بگو خودت رو بذار جای من. اگه من دائم از جذابیت های آقایون دیگه برات میگفتم چه حسی داشتی؟ بگو میل جنسی و غیره کاملا مشترکه در زن و مرد. چرا من مراقب نگاهم هستم و تو نه؟ واقعا نمیخوای بخاطر من یخورده مراقب نگاهت و حرف زدنت باشی؟ 

نه اصلا از این حرفا نمیزنه  ولی چشم چرونه  منم میگم انقدر نگا کن تا کور شی  از همش ...

منم واکنش تو رو دارم میگم خاک بر سرت مردم زن تو رو نگاه میکنن ...

چشم چرون نیست بیشتر تیپای عجیب غریب نظرشو جلب میکنه خیره نگاه میکنه که مثلا  این چرا اینجوری بیرون اومده 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
همسرت پنجاه و پنج سالشه و انقدر چشمش ناپاکه؟ فکر میکردم سنی که بگذره درست میشن آدما!

اونایی ک ذاتشون خراب باشه پیر هم بشن همین شکلی میمونن

یکی از اطرافیانم62سالشه همچنان چشمش دنبال بقیس 

عادت کرده 

عزیزم شما هم روی زیبایی و تناسب اندامتون کار کنید ،لباسهای شیک و زیبا بپوش ،همه جوره خودت رو دست بال ...

منم سعی میکنم همین باشم ولی بدش میاد زیاد به خودم بزسم ی جور که بگی حسودیش میشه

55سالشه واقعا که!!!!! 

الان ایشون باید شما رو توو تخم چشاشون بزارن 18سال زیاده هااااا

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
لازمه چندتا مرد جذاب و جوون رو به چشمش بیاره تا بلکه دهنش رو کنترل کنه

اونوقت نمیگن خانومه چشم چرونه شیطونه  رُک میگن هرزه ست 

یادت رفته واسه زنا همه چی فرق میکنه!

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨