همسرم تقریبا 18سال از من بزرگتر هست من خودم 37سالم هست .دو تا بچه هم از همسر قبلی شون دارن مادرشون ول کرده رفته و بچه هارو هم که یکی پسر هست و یکی دختر قبول نکرده خلاصه اینکه الان همسرم خیلی از زنای دیگه تعریف میکنه این چشاش خوشکله اون یکی خیلی هیکلی هست خلاصه تا چند روز پیش گفت دیدن زنای خوشکل به آدم حسابی آرامش میده و اینکه هنوز احساس مرد بودن میکنی. منم گفتم این صحبت هارو من دوست ندارم دوست داری واقعا منم این مدل باهات حرف بزنم ؟؟خلاصه در جواب میگه تو بدگمانی به من ..میگم دلیلش رفتارای خودت هست اگه من این رفتارهای تو رو داشته باشم تحمل میکنی تا من تحمل کنم ؟؟الان چند روز حرف نمیزنیم خودش و بچه هاش با هم میرن بیرون اصلا نمیگه این خانمم هست صداش بزنم منم راستش چند روزه دیگه نهار و شام نمی پزم قبلا قهر میکردیم خونه رو مرتب می کردم و شام و نهار حاضر اما تا کی آخه ..دیگه چندشم میشه ..تو خونه خیلی تنهام همش تو اتاقم ..خیلی مغروره اونم نمیاد بگه پاشو غذا درست کن یا حرفی هیچی .شما بگید چیکار کنم به نظرتون
کلی دلتنگ شدم دیشب گریه کردم من فقط محبتش رو میخوام اینکه فقط صدام بزنه .کلا آدم بدعنقی نیستم خیلی و ...
عزیزم مطمن باشید دوستون داره حالا ویژگی اخلاقی هر کسی یه بدی ها و خوبی هایی رو هم داره شما نقاط مثبتش فکر کن ،ازش دور نشو اصلا ،رابطتتون رو حفظ کن و سعی کنید با هم در مورد این موضوع و اینکه چقدر ناراحتتون کرده حرف بزنید .
قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
هر بار منم که آشتی میکنم دیشب غذا گرفته بودن اصلا صدام نزد .الانم تنهاییم من تو اتاقم اصلا بلد نیست ...
عزیزم مشخص همسرتون خیلی مغرور و لجباز و مثل بچه ها الان داره رفتار میکنه ،وگرنه غذا خریدی زنتم صدا بزن بچه که نیستن سنی ازشون گذشته با قهر و دعوام چیزی حل نمیشه ،یه صحبتی باهاش داشته باش ببین بخاطر چی شما از دستش ناراحت شدید،بخاطر رفتاراش که باید اصلاح بشه و نمیشه و ، غیر از اینکه شما رو باید مملو از عشق و علاقه کنه و بلد نیست ،خوبه یاد بگیره و با این رفتار زندگیتون رو خدای نکرده خراب نکنه.
قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱