2777
2789
عنوان

شوهراتون راجب زیبایی خانمهای دیگه صحبت میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 77 پست
کلی دلتنگ شدم دیشب گریه کردم من فقط محبتش رو میخوام اینکه فقط صدام بزنه .کلا آدم بدعنقی نیستم خیلی و ...

عزیزم مطمن باشید دوستون داره حالا ویژگی اخلاقی هر کسی یه بدی ها و خوبی هایی رو هم داره شما نقاط مثبتش فکر کن ،ازش دور نشو اصلا ،رابطتتون رو حفظ کن و سعی کنید با هم در مورد این موضوع و اینکه چقدر ناراحتتون کرده حرف بزنید .

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
عزیزم مطمن باشید دوستون داره حالا ویژگی اخلاقی هر کسی یه بدی ها و خوبی هایی رو هم داره شما نقاط مثبت ...

هر بار منم که آشتی میکنم دیشب غذا گرفته بودن اصلا صدام نزد .الانم تنهاییم من تو اتاقم اصلا بلد نیست محبت کنه صدام بزنه چیزی بگه تا کی من برم سمت اون .  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر بار منم که آشتی میکنم دیشب غذا گرفته بودن اصلا صدام نزد .الانم تنهاییم من تو اتاقم اصلا بلد نیست ...

عزیزم مشخص همسرتون خیلی مغرور و لجباز و مثل بچه ها الان داره رفتار میکنه ،وگرنه غذا خریدی زنتم صدا بزن بچه که نیستن سنی ازشون گذشته با قهر و دعوام چیزی حل نمیشه ،یه صحبتی باهاش داشته باش ببین بخاطر چی شما از دستش ناراحت شدید،بخاطر رفتاراش که باید اصلاح بشه و نمیشه و ، غیر از اینکه شما رو باید مملو از عشق و علاقه کنه و بلد نیست ،خوبه یاد بگیره و با این رفتار زندگیتون رو خدای نکرده خراب نکنه.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱