2777
2789

توش غوره بریز فوق العاده میشه اب غوره نه ها غوره

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مث قیمه با مرغ درس کن خورشتو

بعد اخرسر بادمجون سرخ کن له کن بریز توش خیلی خوب میشه

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️
 ندارم چیز دیگ ای میتونم بریزم

نمیدونم اخه مثلا چی 

ما تبریزیا توش غوره میریزیم به شدت خوشمزه میشه

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

لپه نداره. فقط بادمجون و گوشت و گوجه ست. 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

من بدون گوشت درست میکنم

پیاز ریز خورد میکنم تفت میدم زردچوبه فلفل سیاه میزنم بعد گوجه میکس شده میریزم اگ کمرنگ بود رب هم میزنم 

بعد ک خوب تفت خورد اگ گوجش خشک بود یخورده اب میریزم

وقتی پخت بادمجون سرخ شده میریزم داخلش و ی جوش خورد خاموش مبکنم

ابغوره هم میریزم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

با گوشت قورمه گوسفندی میشه با مرغ هم میشه فقط راز خوشمزه بکدنش اینکه بادمجون نمک بزن بزار تو صافی ی آبی تلخی داره ازش میاد بیرون آبکشی کن خشک کن سرخ کن بعد که گوشتت پخت بههش اضافه کن و گوجه هاا رو توی روغن ورق کن سرخ کن بچین روی بادمجون هااا زیرش رو کم کن تا جا بیفته واس طعمش بهش ابلیمو کم اصافه کن و اینکه ی نصف فلفل دلمه اییی واسه طعم بهش وعطرش اضافه کن آخر سر بردار 

عزیزم بادمجون هارو پوست بکن و همونجور سالم نمک بزن و بزار تلخیش بره البته بادمجون خوب بگیری تلخی نداره 

بعد پیاز تفت میدی و گوشت و لپه و زردچوبه و فلفل میزنی و میزاری بپزه 

از اینطرف بادمجون هاتون همونجور سالم سرخ کن و پوستش رو که( میکنی اون چوب سبز سرش رو کوتاه کن ولی همشو برندار که شیک وقشنگتراینجور) بعد که نیم پز شد گوشتت رب سرخ کن و لیمو عمانی هم چندتا سوراخ کن بریز تو خورشتت 15 دقیقه آخر گوجه رو دو قسمت کن یا گوجه ریز پوست بکن و کمی سرخش کن و اضافه کن تو خورشتت دیگه خیلی هم نزن که گوجه ها له شه و اما بادمجون هات بچین تو تابه و دوسه ملاقه از آب خورش بریز روشون وبا حرارت کم بزار آب خورشت به خورد بادمجون بره هیچوقت بادمجون رو نریز تو خورشتت که قیافه خورشتت خراب میشه و در آخر خورشتت رو بکش تو ظرف مورد نظرت و اروم گوجه هارو در بیاربچین یه طرف ظرف و بادمجون هاتم از تابه در بیار و بریز یطرف نوش جان ♥️

نه سلیقه ایه بریزی خوشمزه تره 

سلیقه ای که نیست. لپه داشته باشه میشه قیمه بادمجون

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».