عزیزم بادمجون هارو پوست بکن و همونجور سالم نمک بزن و بزار تلخیش بره البته بادمجون خوب بگیری تلخی نداره
بعد پیاز تفت میدی و گوشت و لپه و زردچوبه و فلفل میزنی و میزاری بپزه
از اینطرف بادمجون هاتون همونجور سالم سرخ کن و پوستش رو که( میکنی اون چوب سبز سرش رو کوتاه کن ولی همشو برندار که شیک وقشنگتراینجور) بعد که نیم پز شد گوشتت رب سرخ کن و لیمو عمانی هم چندتا سوراخ کن بریز تو خورشتت 15 دقیقه آخر گوجه رو دو قسمت کن یا گوجه ریز پوست بکن و کمی سرخش کن و اضافه کن تو خورشتت دیگه خیلی هم نزن که گوجه ها له شه و اما بادمجون هات بچین تو تابه و دوسه ملاقه از آب خورش بریز روشون وبا حرارت کم بزار آب خورشت به خورد بادمجون بره هیچوقت بادمجون رو نریز تو خورشتت که قیافه خورشتت خراب میشه و در آخر خورشتت رو بکش تو ظرف مورد نظرت و اروم گوجه هارو در بیاربچین یه طرف ظرف و بادمجون هاتم از تابه در بیار و بریز یطرف نوش جان ♥️