2777
2789

سواااالم اینه ک من میخام رشته های بدون ازمون پیام نور شهر خودم که شیراز هستش رو انتخاب کنم الان تو دفترچه واسع رشته های پیام نور دو حالت رو نوشته یکی نوشته با ازمون یکی نوشته با سوابق تحصیلی

حالا من باید از کدوم یکی از این دو دسته رشته هامو انتخاب کنم؟؟؟

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/

سوابق تحصیلی انتخاب کن. چرا روزانه های سوابق تحصیلی شیراز رو چک نمیکنی ؟

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوابق تحصیلی انتخاب کن. چرا روزانه های سوابق تحصیلی شیراز رو چک نمیکنی ؟

اره اونارم میخام چک کنم 

تو همین دفترچه هست دیگه؟؟؟

و اینکه یعنی فقط میتونم اونایی ک زده با سوابق تحصیلی رو انتخاب کنم؟؟؟

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
با ازمون خب کنکوره با سوابق رو انتخاب باید کنی

اها ممنونم

اره اونارم میخام چک کنم  تو همین دفترچه هست دیگه؟؟؟ و اینکه یعنی فقط میتونم اونایی ک زده با س ...

بله تو همین دفترچه است 

بله دیگه اگر رتبه اتون خوبه با آزمون انتخاب کنید اگر نه که سوابق تحصیلی هایی که روزانه و پیام نور تو شیراز داره رو چک کنید شاید ی رشته خوب باشه 

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
بله تو همین دفترچه است  بله دیگه اگر رتبه اتون خوبه با آزمون انتخاب کنید اگر نه که سوابق تحصیل ...

اره رشته هایی ک مد نظرمه جزع همین سوابق تحصیلیه

مررسیی

اره رشته هایی ک مد نظرمه جزع همین سوابق تحصیلیه مررسیی

خواهش میکنم