2777
2789
عنوان

به پسره پیام دادم جواب نداد

355 بازدید | 32 پست

ازش خوشم میومد دو هفته رزیدنتم بود بعد دو سال و نیم که کسی که دوسش داشتم ترکم کرد و بعد اون دیگه به هیچ کس فک نمیکردم از این خوشم اومده بود امروز آخرین روزی بود که باهاش بودم هیچ اتفاقی نیوفتاد و دیگه هم  نمیبینمش 🙂

میدونستم مجرده و با کسیم نیست اخلاقشم خیلی خوب بود

امروز ازش خدافظی نکردم  پیام زیرو دادم بهش خیلی رسمی ولی جواب نداد🤐

دکتر امروز دیگه ندیدمتون که خدافظی کنم میخواستم تشکر کنم ازتون بابت برخورد و اخلاق خوبتون تو این دو هفته 🙏🏻

خسته نباشید 

امیدوارم این دو هفته ی آینده با دکتر محمدی  هم بخیر بگذره😅

محمدی رزیدنت بعدیمه

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید ندیده

شایدم خوابه

ولی جوابم نداد طوری نیس

فقط سبک ببازی نبود پیامم؟

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

به درک فقط سبک و جلف نبودک پیامم؟

ن گلم اصلا سبک و جلف نبود ، فقط اگر خودش دیگ بهت پیام نداد و سر صحبت رو باز نکرد تو هم بهش پیام نده، تاپیکای قبلیتو خوندم گلم، عزیزم تو ک اینقدر عرضه و جربزه و غیرت و توانمندی داشتی ک تونستی با دیسیپلین درس بخونی و خانم دکتر بشی، همین جایگاه اجتماعی و شغلی کللللی برات کردیت و اعتبار داره، حالا اگ ی کم رو اعتماد ب نفست و حس کافی بودن و اعتبار بخشیدن ب خودت کار کنی و سلف لاو رو هم قوی کنی در درونت، باور کن زندگیت خیلی درخشان میشه و تو لایقشی ✨💜💖

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

ببین واس من اس ام اس نمیاد اصولا.

ت تل پیام باید میدادی

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂