2777
2789
عنوان

جاده درود به بروجرد

142 بازدید | 17 پست

دوستان فاصله درود به بروجرد چقدره وجادش چطوریه از مشهد بخوایم بیایم بروجرد بهتره تهران بیایم بعد با اتوبوس بروجرد یا 

با قطار بیایم دورود بعد بروجرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با قطار بیاید تا درود ایستگاه داره مسیرجنوب بعد از اونجا برید بروجرد طولانی نیست

شما تجربشو دارید .اتوبوس داره تا بروجرد .?ما مشهدیم پسرم احتمالا دندون بروجرد بیاره برا مسیرش نگرانم

شما تجربشو دارید .اتوبوس داره تا بروجرد .?ما مشهدیم پسرم احتمالا دندون بروجرد بیاره برا مسیرش نگرانم

ببینید مسافتشون خیلی کمه حتی کمتر از یکساعت معمولا سواری عبوری هست اتوبوس فکر نکنم باشه و همیشه هم ماشین هست رفت و آمدش اصلا مشکل نیست

اولا قبولیشون تبریک میگم. با قطار از بروجرد رد نمیشیم. چون ایستگاه نداره. بهترین و سرراست ترین راه قطار مشهد اهواز .یا مشهد خرمشهره که دورود پیاده بشه و بره بروجرد. بروجرد ب دورود اتوبوس نداره. باید با تاکسی بره.

تو مسیرجاده ای هم ازاد راه هست که بین بروجرد ـ دورود ـ خرم اباد که متصل شده اخیرا به اراک که مسیر تهران را کوتاه کرده. 

تمومی این شعرای ازنا و دورود و خرم اباد و بروجرد نهایتشون فاصلع دوساعت باهم دارن و از همشون برا هم دیگه تاکسی هست. 

مخصوصا از خرم اباد که برای همه شهرا تاکسی هست.

اگه پسرتون تا تهران بیاد میتونه از ترمینال بااتوبوس تهران خرم اباد بیاد و بره بروجرد و اگه هم ک اتوبوس تهران بروجرد داشته باشه که اینطوره بهتره. چون مسیر اتوبوس زمانش کمتر از قطار هست. 

راه سومش هم اینه ک تا اراک با قطار بیاد و با تاکسی های اراک بروجرد تا بروجرد بره. که این دوساعت حدودا راه هست. 

راه جاده ای هم که از مشهد اتوبوس های مشهد به خرم اباد هست.

خانمایی ک لرستانی هستن بهتر میتونن راهنمایی کنن ولی اینا مسیرایی ک خودم رفتم. مسبر قطار بشدت قشنگع. و مسیر اتوبوس هم از اراک تا بروجرد سربالایی سرپایینی و گردنه هم داره. کلا جاده های لرستان تو کوه میگذرن.