2777
2789
عنوان

کسی تیزهوشان قبول شد امسال؟

121 بازدید | 8 پست

خواهرم قبول نشد متاسفانه...

هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^                                دختر  باهوش و عاشق درس و کتاب :)  INTP ♡    

یکی رو میشناسم تیزهوشان بود .الان بیکاره .رفت ازدواج کرد .دچار مشکل روحی شده چون نتونسته به اهدافش برسه ...

قسمت نیست شاید .چون تیزهوشان اگه باشی توقعت از زندگی ممکنه بره بالا و وقتی به اون توقعات نرسی دچار مشکل روحی بشی و افسرده شی ...

این دختر که میگم حتی به شغلهای معمولی که بقیه دارند حسادت عجیبی داره .هر زن شاغلی ببینه میخواد خفه ش کنه .هر خانم موفقی ببینه اونقدر پشتش حرفای بد میزنه که ‌.همه فهمیدن روحش مشکل داره .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی رو میشناسم تیزهوشان بود .الان بیکاره .رفت ازدواج کرد .دچار مشکل روحی شده چون نتونسته به اهدافش ب ...

درسته موافقم

هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^                                دختر  باهوش و عاشق درس و کتاب :)  INTP ♡