2777
2789

خانم ها حال برادرم خیلی بده به خاطر کرونا . قرص پردنیزولون ۵۰ یا ۵ کسی داره برام بفرسته ؟ دکتر نوشته گیر نمیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من کرونا گرفتم ۵۰ درصد ریه ام گرفتار بود با اکسیژن خون ۸۵ که سریع بستری شدم. بعد از ۵ روز بستری. اینو دارم میخورم ۱۲ ساعتی ۱ عدد اسمش پردنیزولون۵ میلی گرم هست که دکتر گفتن هفته اول یکی و از هفته دوم نصف بخورم. البته یک داروی دیگم میخورم بنام آکسابین ۱۰(ریوارکسابان) اینم فقط شبها. دکترم در شیراز دکتر کورش دیالمی هست که خیلی خوب بود.شماره مطبش هم اینه ۰۷۱۳۲۳۳۸۸۵۰ _ ۰۷۱۳۲۳۳۸۸۴۹_

آدرسش: شیراز خیابان زند_ قبل از هتل پارس_ جنب بانک ایران زمین_ساختمان ولیعصر_ طبقه ۲ 

در بیمارستان بعثت هم برای بیماران کرونایی طبابت میکنن. من خودم تو بیمارستان بعثت بستری بودم. ایشون دکترم بودن. الان خوبم از نظر تنفسی ولی همه اعصابم قاطی شده 😂 یعنی شنوایی ام ۱۰ درصد میشنوم. بویایی صفر_ بینایی ۱۰۰ درصد_ چشایی صفر_ لامسه صفر_ خوابم ریخته بهم _ سردی و گرمی هم اصلا نمیفهمم. شوری و شیرینی هم نمیفهمم. هر روزم آب هویج میخورم ولی گفتن اینا موقته. بقیه چیزام خوبه شکر خدا. ولی گوشم احساس میکنم کیپ شده. حرف زدنمم خوبه. مشکل جسمی حرکتی اصلا ندارم.