2777
2789

صبح شوهرم تو چهار راه میاد رد بشه یه سوناتا پیرمرد با سرعت میزنه به ماشینمون هم ماشین خودش داغون میشه هم ما بعد پلیس ک میاد چون یه چراغ چشمک زن بوده شوهرمو مقصر میکنه حالا چیکار کنم 😭😭😭😭😭ماشین یاروعه سوناتاعه حتمن ۳۰ ملیون خسارت دیده ماشین نازنین خودمونم ک با هزار بدبختی و وام خریدیم و مثل جونمون دوسش داشتیم داغون شد ای خدا حکمتت رو شکر چرا اینارو یر ما میاری سقط بچم بعد این همه انتظار باردار شدن بس نبود حالا اینجوری سقف بیمه هم ۲۰ ملیونه بقیشو از کجا بیاریم بدیم😭😭😭😭😭😭پول ریخته بودیم بریم مشهد زنگ زدم بپرسم بخوام کنسل کنم چقدرشو بهم میدید میگ هیچی همش سوخته میشه....حالا چیکار کنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم برومشهد دعاکن

دیگ پولی برام نمیمونه ک برم بلیطو خریدیم ولی با دست خالی چجور بریم ای خدا😔

دیگ پولی برام نمیمونه ک برم بلیطو خریدیم ولی با دست خالی چجور بریم ای خدا😔

برین بابا

پول اون جور میشه

کم کم میدین

یه صلوات برای حاجت هام بفرست☹💌یه حمد خانوادم و مهمون کن💚مرسی خیلی دوستتون دارم
طرف میگه چی؟

اونک اینقدر پولدار بود و کارخونه دار ک شوهرم میگفت عین خیالش نبود پیاده شد سیگار روشن کرد..‌هنوز نیومده صحبت کنن توروخدا دعا کنید ببخشه خسارتشو فقط ب پول بیمه اکتفا کنه

برین بابا پول اون جور میشه کم کم میدین

ان شالله...توروخدا دعام کنید بخدا کم اوردم تو زندگی

برید زود برگردین چیزی هم نخرید فکر نکنم خرجتون اونقدر بشه 

همه چی با تور گرفتیم هتل و غذا و هواپیما اونم پولش وام بوده گرفتیم بریم مشهد خیر سرمون اتفاقات تلخ و یادمون بره ک از یجا دیگ خوردیم