2777
2789
عنوان

با این رتبه پزشکی دانشگاه آزاد میشه اورد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 42 پست
منم دهم نصفه نیمه  یازدهم همون‌جوری  الان از تابستون دیگ شروع کردم برات پنج تا صلوات مید ...

مرررسی عزیزم، منم برات دعا میکنم، پرستاری ام بدم نمیاد ولی خب پزشکی جای خود داره..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اینا شما ۹ هزارشدین؟؟تاپبک اخرمو میشه بخونید بی زحمت

دیدم تاپیک اخرتونو، فکر نمیکنم با اون درصدا چنین رتبه ایی بشه آورد.. چون من خودمم بدون هیچ سهمیه ایی و فقط با سهمیه منطقه دو با همین درصدا شدم نه هزار..

دیدم وتاپیک اخرتونو، فکر نمیکنم با اون درصدا چنین رتبه ایی بوشه آورد.. چون من خودمم بدون هیچ سهمیه ایی ...

برادرمه کارنامشو ندیدم بخاطر همین پرسیدم..البته منطقه سه هستیم اما باز درصداش با رتبه نمی‌خونه

کاربراقا...
توهمه کتابا دور دنیا خوندید مثلا شیمی زیست و..

این کاب دوجلده و کتاب جامع تست های چندین سال اخیر با پاسخ تشریحی و کامل هست، همه ی درس هارو داره، ولی برای شیمی کتاب بهمن بازرگان رو بهت شدیداااا معرفی میکنم این کتاب درصدهای منو از ۱۰ به ۷۰ رسوند واقعا عالی بود. اگر رشته ات تجربیه و کنکور داری حتما بهت سفارش میکنم استرس نداشته باشی و با آرامش درسهاتو بخونی

بچه ی درسخون کلاسمون رتبه اش خیلی بدتر از منی شد که فکرشو نمیکردن بتونم رتبه خوب بیارم چون فقط استرررس داشت.

موفق باشی

این کاب دوجلده و کتاب جامع تست های چندین سال اخیر با پاسخ تشریحی و کامل هست، همه ی درس هارو داره، ول ...

مرسی عزیزم من رشته ام انسانی بوده الان دارم کتاب های تجربی میخونم بعد برم سراغ کتابهای کنکور ..

یعنی این کتاب دور دنیا دو تا کتاب هست که همه درسای کنکور رو داره مثل زیست شیمی و... میشه عکساشونو بفرستید دیگه چه کتابایی خوندید برای کنکور ؟!