2777
2789
عنوان

با این رتبه پزشکی دانشگاه آزاد میشه اورد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام پردیس و خودگردان هارو حتی شهرهای کوچیک رو بزن شاید اوردی البته هزینه هاش خیلی بالاست نشد هم پر ...

از نظر هزینه مشکلی ندارم، خودگردان و آزادم میرمممم اگر بشه پزشکی

افرین از دهم همینجوری خوندی؟

نه اتفاقا، من کلا از اول عجیب و غریب اومدم جلو، سال دهم درگیر کلی مسائل مختلف شدم که میشد بگی از تمام بچه های کلاسمون ضعیف تر بودم، معلممون بهم میگف هرکی به جایی برسه تو نمیرسی..😅 خلاصه سال یازدهم زیر و رو شدم، شروع کردم به خوندن.. یازدهم و دوازدهمو ولی خیلی اوکی خوندم..

دعا کن برام پزشکی بتونم، خیلی عذاب کشیدم سرش❤

نه اتفاقا، من کلا از اول عجیب و غریب اومدم جلو، سال دهم درگیر کلی مسائل مختلف شدم که میشد بگی از تما ...

منم دهم نصفه نیمه 

یازدهم همون‌جوری 

الان از تابستون دیگ شروع کردم برات پنج تا صلوات میدم که قبول شی ولی عزیزم نمیشه با نه هزار پزشکی رشته های دیگ دوس نداری من خودم خیلی پرستاری دوس دارم بهداشت و اینا نمیتونی بری؟مشاور نداری مگ از اون بپرس ببین چی میگ