2777
2789
عنوان

در رابطه با تنایج کنکور

744 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها

امیدوارم حالتون عالی باشه

هرچند حق میدم که مضطرب باشین

کاملا طبیعیه

چند دقیقه پیش در یکی تاپیکا دیدم که یکی از مشاورین گفته بودن کسی که تلاش کرده نگران نیس یا استرس نداره

کاملا مخالفم

ککنکور همه زندگی یه نفر نیست

خیلیا قبول نمیشن یا حتی کنکور نمیدن و میرن دنبال استعدادشون یا علایقشون

مثلا آقا پسرا میرن مکانیکی یا مغازه ای اینطور جایی و دختر خنوما کاشت ناخن و آرایشگاه و این جور چیزا

مسیر آینده هر فرد طبق علایق و استعداداش مختلفه

ولی چه کسایی که خیلی واسه کنکور تلاش کردن و چه کسایی که تلاششون به اندازه نبوده الان این استرس رو دارن و ربطی هم به میزان تلاش نداره البته از دید من

و اما نتایج کنکور

هیچ مشاوری نمیدونه دقیقا کی میاد!

پس رو خیلی حرفا حساب باز نکنین

ولی به احتمال زیاد دوشنبه میاد

و یک چیز قطعی اینکه هر وقت اعلام نفرات برتر و رتبه برتر ها اعلام شد حدودا 15 تا 18 ساعت بعد نتایج بقیه میاد

به جای استرس برین دفترچه انتخاب رشته رو مطالعه کنین اولویت های خودتون چه رشته و چه دانشگاه رو بنویسین

واسه انتخاب رشته وقت زیادی ندارین

چند نفر از عزیزان پرسیده بودن که آیا انتخاب رشته انجام میدم یا خیر

بنده انتخاب رشته انجام نمیدم چون تجربه ای ندارم و با آینده کسی بازی نمیکنم

چند سال هست مشاوره میدم تجربه و مهارت هم در زمینه مشاوره دارم ولی انتخاب رشته نه

به خدا توکل کنین و ازش آرامش بگیرین

براتون آرزوی موفقیت میکنم

یا علی

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

نتیجش کی میاد؟

تاپیک رو مطالعه نکردینا

عرض کردم که هیچکس دقیق نمیدونه

احتمال 99 درصد تا دوشنبه

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره نخوندمش راستش😐

اشکال نداره

دفترچه انتخاب رشته رو تهیه کنین اولویتها و دانشگاهای مورد علاقتون رو تقریبا اوکی کنین تا نتایج میاد

وقتی پشت سرم تاپیک میزنین خودمو هم تگ کنین 

من گفته بودم کسی ک تلاش کرده و واقع بینه و درست هم گفتم

و شمایی ک میگی کنکوز همه زندگی نیست من کاملا باهاتون موافقم

ولی شما نقیض حرف زدین 

پس اگه باور دارین استرس هم آنچنان معنایی نداره

کسی هم ک 2 بار کنکور داده و تلاششو کرده نتیجه خوبی نگرفتع دیگه باید بپذیرع ک استعدادشو نداره نه ک استرس بگیره 

وقتی پشت سرم تاپیک میزنین خودمو هم تگ کنین  من گفته بودم کسی ک تلاش کرده و واقع بینه و درست ...

دوست عزیز شما حرف و افکارتون اصلا برای بنده مهم نیس که بخوام پیگیر حرفاتون باشم و پشت سرتون صحبت کنم

استرس واسه کسی که اوج تلاشش رو هم کرده طبیعیه.منی که مشاورم الان استرس نتایج کنکور دانش آموزام رو دارم!!

شما به عنوان یه مشاور باید بدونین که فقط تلاش مهم نیس

باید درست تلاش کرد

برنامه ریزی.تمرکز.آرامش.شرایط محیطی  و همه اینا تو موفقیت تاثیر داره

من دانش آموز داشتم کنکور پارسال چهارمین کنکورش بود ولی اولین سالی بود که با مشاوره و برنامه ریزی پیش میرفت و نتیجه گرفت و رتبه خیلی عالیی کسب کرد

شما به عنوان مشاور باید به دانش آموز آرامش و انگیزه بدین نه اینکه بهش استرس وارد کنین یا اینکه بگین کسی که دو بار کنکور داده و قبول نشده بی استعداده

از کجا دفترچه رو پیدا کنم؟ بعد اینکه باید پرینت بگیرم دفترچه رو؟

سرچ کنین 

نه نیازی نیست

دفترچه کنکور پارساله صرفا جهت اینکه یکم آمادگی واسه انتخاب رشته داشته باشین مطالعش توصیه  میشه ولی ضرورتی نداره

دوست عزیز شما حرف و افکارتون اصلا برای بنده مهم نیس که بخوام پیگیر حرفاتون باشم و پشت سرتون صحبت کنم ...

میتونم بدونم شما تحصیلات و سنتون چیه؟ 

چه چیزا تو ایران باب شده

استرس عادیه؟ استرس نه تنها عادی نیست بلکه بیماریه بانو و باید درمان بشه 

شما چیزی راجب آمار میدونین؟ 

اون دانش آموز استثنا بوده و یک در هزاره! 

هرچند که من بازم تمایل دارم با خوده اون دانش آموز صحبت کنم و نتیجه 4سال کنکورشو ببینم برای اثبات حرفتون! 

نه هوش و استعداد آدما تغییر میکنه نه بهترین برنامه قراره برای همچین آدمایی. معجزه کنه

یک در هزار هم ک میگم بخاطر تغییر شرایطشون بوده ک میگم نادره

دوست عزیز شما حرف و افکارتون اصلا برای بنده مهم نیس که بخوام پیگیر حرفاتون باشم و پشت سرتون صحبت کنم ...

ما به جای امید های واهی و دروغ 

به دانش آموزان یاد میدیم واقع گرا باشن و الکی وقت خودشونو هدر ندن