2777
2789
عنوان

در رابطه با تنایج کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 42 پست
میتونم بدونم شما تحصیلات و سنتون چیه؟  چه چیزا تو ایران باب شده استرس عادیه؟ ا ...

بنده دانشجوی پزشکی هستم و ۲۲ سالمه

شما رشتتون چی بوده؟

درسی به اسم زیست شناسی به گوشتون خورده؟

در حد کتاب درسی باید بدونین که استرس یه عمل هورمونی هست که در شرایط تنش بدن با ترشح یک سری از هورمونها اعمال حیاتی بدن رو تنظیم میکنه و انعکاسی و ربطی به تلاش نداره!

وقتی یه دانش آموز برنامه نداره و حتی نمیدونه چه مدلی باید هر درس رو مطالعه کنه نباید ازش انتظار قبولی داشت

بله اتفاق نادره و ممکنه واسه اون دانش آموزی که دوسال کنکور داده و شما بهش میگین بی استعداد هم رخ بده!

حتما چک میکنم و با اجازه از ایشون بستری فراهم میکنم تا باهاشون صحبت کنین

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما به جای امید های واهی و دروغ  به دانش آموزان یاد میدیم واقع گرا باشن و الکی وقت خودشونو هدر ...

از دید شما کسایی که نمیخوام بارها واسه آیندمون بجنگن و تسلیم نشن میگین وقتشون رو تلف میکنن؟

پیشنهاد میکنم زندگینامه ادیسون رو بخونین

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

بی استعداد ترین ادم دنیام با تلاش نتیجه میگیره 🙂🙃

هیچ چیزی به اندازه تلاش نمیتونه زندگی انسان رو متحول کنه

همه میگفتن ادیسون خنگه ولی نتیجه چی شد؟دلیل چی بود؟

خودتون رو باور کنین و از رویاهاتون دست نکشین 

سلام وقتتون بخير در مورد دانشگاه ها و اساميشون حتما بايد از كسى ك تجربه دارن بپرسيم يا سرچ كنيم ك ...

سلام وقت شما هم بخیر

به عنوان بهترین منبع دفترچه انتخاب رشته رو پیشنهاد میکنم که جامع هست

بعضی چیزا نیاز به توضیح و تفسیر بیشتری داره که میتونین از کسایی که مطلع هستن بپرسین

هدف هر وقت برسی دیر نیست بالاخره  من خودم طرفو می شناسم دو سال اول اصلا مشکل خانوادگی داشت سال ...

رسیدن به هدف بعد از ده سالم که باشه بهتر از اینه که تو حسرت آرزو ها و رویاهات بسوزی 

میل خودتونه!  من خودم از 5سالگی ژیمناستیک میرفتم بدن خیلی خشکی دارم هیچوقت نتوستم پیچ رو ب ...

شما فیزیولوژی بدن رو با قدرت مغز مقایسه میکنین؟

عجیبه خیلی عجیبه

بنده دانشجوی پزشکی هستم و ۲۲ سالمه شما رشتتون چی بوده؟ درسی به اسم زیست شناسی به گوشتون خورده؟ در ...

منم دانشجوی اقتصادم 

اما استرس داشتن چیز عادی نیست! اون در زمانه خطره ک همچین چیزی ترشح میشه 

آدما باید کار خوب خودشونو بکنن و بعد نتیحع شد شد نشد نشد! 

من حرفم اینه

بعله دانش آموزی  ک شرایطش خوبه و 2سال تلاش خودشو کرده و نشده دانس اموز کم هوشیه و براش معجزه نمیشه! 

از دید شما کسایی که نمیخوام بارها واسه آیندمون بجنگن و تسلیم نشن میگین وقتشون رو تلف میکنن؟ پیشنهاد ...

شما بعده سالها فکر میکنین ادیسون کم هوش ولی تلاشگر بوده؟ 

ادیسون نابغه ایی بوده ک مشکل شنوایی داشته فقط همین

منم دانشجوی اقتصادم  اما استرس داشتن چیز عادی نیست! اون در زمانه خطره ک همچین چیزی ترشح میش ...

پس در جواب همه حرفاتون میگم شما که دانشجوی اقتصاد هستین در رابطه با فیزیولوژی بدن، قدرت مغز،استرس و ترشح هورمون صحبت نکنین

در رابطه با ادیسون حتما زندگینامه مطالعه کنین

اینم همه میدونن جریان نامه ای که دبیر ادیسون به مادر ایشون داد و ذکر کرد که فرزند شما استعداد نداره و به مدرسه نفرستید 

به هر حال موفق و پیروز باشید